FSSC 22000 Version 6 Siirtymän (päivityksen) koulutus
Tämä koulutus on suunniteltu auttamaan elintarvikealan ammattilaisia ymmärtämään keskeiset muutokset FSSC 22000 -standardin version 5.1 ja version 6 välillä. Version päivitys julkaistiin 6. huhtikuuta 2023.
FSSC 22000 version 6 -päivitys julkaistiin huhtikuussa 2023. Tämä koulutus on suunniteltu auttamaan elintarvikealan ammattilaisia ymmärtämään keskeiset muutokset FSSC 22000 -standardin version 5.1 ja version 6 välillä.
Koulutus kattaa uudet määritelmät, vaatimukset sekä niiden vaikutukset standardin käyttöönottoon ja auditointiin FSSC 22000 version 6:n mukaisesti.
Kesto: 1 päivä
Toteutus: Verkkokoulutus englanniksi
Tavoite
Koulutuksen suoritettuaan osallistuja osaa:
- Ymmärtää FSSC 22000 version 6:n keskeiset muutokset verrattuna FSSC 22000 version 5.1 -järjestelmään
- Ymmärtää FSSC 22000 version 6:n keskeiset vaatimukset
- Suunnitella auditointeja tai toteuttaa muutokset omassa organisaatiossaan
Kenelle koulutus soveltuu?
Auditoijille, jotka suunnittelevat päivittävänsä pätevyyden FSSC 22000 version 6:een
Konsulteille ja elintarvikealan ammattilaisille, jotka haluavat ymmärtää muutokset verrattuna järjestelmän versioon 5.1
Kurssimme lisäarvo
Yhdistämme kouluttajien henkilökohtaisen osaamisen ja alan tuntemuksen sekä edistyksellisen data-analyysin miljoonista auditointilöydöksistä tuhansilta asiakkaalta ympäri maailman. Näin ollen voimme mennä teoriaa pidemmälle ja jakaa todellisia käytännön havaintoja kanssasi.
Lisätietoja
Ilmoittauduthan kurssille 1-2 viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Ilmoittautumisessa näet vapaat kurssipaikat ja varattavissa olevat koulutukset. Kurssi on varattavissa niin pitkään, kun se on aktiivisena kalenterissa. Voimme laskuttaa kurssiosallistumisenne, kun lisäät ohjelmaan yrityksesi laskutustiedot. Lisää henkilökohtainen osoitteesi vain, jos ilmoittaudut kurssille yksityishenkilönä.
Saat vahvistuksen kurssista sähköpostitse sekä verkkokurssille linkin lähempänä toteutusajankohtaa. Lisää tietoja sivulta: Käytännön tietoa koulutuksistamme.