Tietoa meistä

Tietoa DNV:stä

Olemme riippumaton varmennuksen ja riskienhallinnan asiantuntija. Päämäärämme on suojella ihmishenkiä, omaisuutta ja ympäristöä, ja annamme asiakkaillemme ja heidän sidosryhmilleen faktoja ja luotettavaa tietoa, jotta kriittiset päätökset voidaan tehdä luottavaisin mielin. Olemme monien maailman menestyneimpien organisaatioiden luotettu puolestapuhuja ja käytämme osaamistamme turvallisuuden ja suorituskyvyn edistämiseksi, toimialan vertailuarvojen määrittämiseksi sekä globaalien muutosten ratkaisemiseen tarvittavien ratkaisujen inspiroimiseksi ja keksimiseksi.

Olemme maailman johtava luokituslaitos ja merenkulkualan tunnustettu neuvonantaja. Tarjoamme maailmanlaajuista tunnustusta saavuttaneita testaus-, sertifiointi- ja teknisiä neuvontapalveluja energia-alan arvoketjulle mukaan lukien uusiutuvat energialähteet, öljy ja kaasu sekä energianhallinta. Olemme yksi maailman johtavista sertifiointielimistä, joka auttaa yrityksiä varmistamaan organisaatioidensa, tuotteidensa, henkilöstönsä, tilojensa ja toimitusketjujensa suorituskyvyn.

Olemme myös maailman johtavia digitaalisten ratkaisujen tarjoajia riskienhallintaan sekä turvallisuuden ja omaisuuden suorituskyvyn parantamiseen laivoissa, putkilinjoissa, prosessointilaitoksissa, offshore-rakenteissa, sähköverkoissa, älykkäissä kaupungeissa ja muissa kohteissa. Avoin alakohtainen varmennusympäristömme Veracity, kyberturvallisuus- ja ohjelmistoratkaisumme tukevat liiketoimintakriittisiä toimintoja monilla teollisuudenaloilla, kuten merenkulussa, energia-alalla ja terveydenhuollossa.

DNV GL:stä tulee DNV

DNV GL:stä tuli 1. maaliskuuta 2021 DNV. Löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin siitä, miten nimenmuutos tapahtuu ja mitä muutos merkitsee sinulle. Voit myös lukea lehdistötiedotteen tai ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on lisäkysymyksiä tai kommentteja.

 

Tarkoituksemme, visiomme ja arvomme

Vuodesta 1864 lähtien tarkoituksenamme on ollut suojella ihmishenkiä, omaisuutta ja ympäristöä. Visiomme on olla luotettava taho, joka vastaa maailmanlaajuisiin muutoksiin. Arvomme ovat uskomuksia, jotka muokkaavat toimintaamme; nämä arvot ovat käyttäytymistapoja, joita odotetaan kaikilta DNV:n työntekijöiltä:
Huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, planeetastamme ja pidämme huolta itsestämme.
Uskallamme tutkia, kokeilla, olla erilaisia ja olla rohkeita, uteliaita ja luovia.
Jaamme kokemuksemme ja tietomme. Teemme yhteistyötä toistemme ja asiakkaidemme kanssa, ja sen tuloksena kasvamme ja kehitymme edelleen.

 

Organisaatiomme (English)

DNV:llä on kuusi liiketoiminta-aluetta

 

Hallinnointi ja ohjaus (English)

DNV:n hallinnointirakenne

 

Johtoryhmämme (English)

Tutustu DNV:n ylimpään johtoon

 

Hallituksemme johtokunta (English)

DNV Group AS:n hallituksen jäsenet

Tutkimus ja kehitys 

Yritykset luottavat puolueettomaan näkemykseemme nykyisten ja tulevien teknologiatrendien kartoittamisessa, ja autamme kvalifioimaan ja varmistamaan huipputeknologian. Sijoitamme vuosittain 5 prosenttia tuloistamme tutkimukseen ja kehitykseen.

Maailmanlaajuinen asema

Meillä on toimistoja eri puolilla maailmaa ja toimintaa yli 100 maassa, ja teemme yhteistyötä maailman johtavien yritysten kanssa. Pääkonttorimme sijaitsee Oslossa, Norjassa. Katso kaikki toimipisteemme täältä

Monimuotoisuus ja osallisuus DNV:ssä

DNV:n sitoutuminen monimuotoisuuteen ja osallisuuteen on sekä eettinen valinta että liiketoimintapäätös. DNV:llä on työntekijöitä 115 kansallisuudesta, jotka työskentelevät 100 maassa. Näemme monimuotoisuuden ja osallisuuden työvoimassamme keinona tuottaa huippuosaamista, ja rekrytoimme parhaat työntekijät taustasta riippumatta. Pyrimme moninaisuuteen ja osallisuuteen yrityksemme kaikilla tasoilla iän, sukupuolen, kansallisuuden, kokemuksen ja ajattelutavan osalta. Lue lisää monimuotoisuudesta ja osallisuudesta DNV:ssä.