Skip to content

Avointen kurssien vahvistaminen ja peruutusehdot

Kurssin toteutumisen vahvistaminen

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä osallistujalle varataan paikka kurssilta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan osallistujalle 7-14 päivää ennen kurssiajankohtaa. Vahvistamisen aikataulu riippuu siitä, miten olemme saaneet ilmoittautuneita kurssille.

Osallistujalle lähetetään tuolloin vahvistus kurssista sähköpostitse. Kouluttaja tai paikallinen koulutusvastaava lähettää tapauskohtaisesti lisätietoja kurssista ja/tai osallistumislinkin etätoteutuksessa lähempänä ajankohtaa. 

Peruuttamiset

Estyneen osallistujan tilalle voidaan ilman lisäkustannuksia vaihtaa toinen henkilö. Voimme myös siirtää osallistumisesi seuraavaan koulutusajankohtaan. Jos osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin seitsemän (7) päivää ennen koulutusta/tilaisuutta tai jos osallistuja ei saavu kurssille, veloitetaan koko ilmoittautumisessa oleva hinta. Mikäli osallistuja siirtää osallistumista myöhemmin tulevalle kurssille myöhäisessä vaiheessa, seitsemän (7) päivää tai vähemmän, ja mikäli kurssille ilmoittautuminen on jo ehditty laskuttamaan, niin lasku jää voimaan ja osallistuminen koulutukseen tapahtuu seuraavana toteutuneena ajankohtana.

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Koulutuksen peruuntumisesta pyrimme ilmoittamaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin. Yleensä teemme peruuttamiset 7-14 päivää ennen kurssin alkua.

Peruutusehdot koskevat kalenterista varattavia kaikille avoimia julkisia koulutuksia. Yrityskohtaisilla erikseen sovittavilla kursseilla on omat peruutusehdot.