Skip to content

Koulutuksen vahvistus, linkki verkkokoulutukseen ja laskutus

Kurssin toteutumisen vahvistus

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä osallistujalle varataan paikka kurssilta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan osallistujalle 7-14 päivää ennen kurssiajankohtaa. Vahvistamisen aikataulu riippuu siitä, miten olemme saaneet ilmoittautuneita kurssille. Toisinaan odotamme lähemmäksi kurssiajankohtaa riittävää määrää ilmoittautumisia.

Osallistujalle lähetetään tuolloin vahvistus kurssista sähköpostitse. Kouluttaja tai paikallinen koulutusvastaava voi tapauskohtaisesti lähettää ennakkoon lisätietoja kurssista, kuten esimerkiksi kurssin agendan tai ennakkotehtävän.

Linkki verkkokoulutukseen osallistumiseen

Linkki verkkokoulutukseen lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen kurssin alkua. Normaalisti noin 3-7 päivää aiemmin sen jälkeen. Käytämme koulutuksissamme Teams tai Go To Training -alustoja.

Koulutuksen laskutus

Samalla kun vahvistamme koulutuksen toteutumisen osallistujille generoituu osallistumisesta tieto laskutukseemme. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti 7-14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Maksuehto on 14 päivää.


-> Tiedot pähkinänkuoressa:

 • Ilmoittautuminen kurssille verkkosivujemme kautta. Mikäli ilmoittaudut yrityksen nimissä, niin käytä yrityksesi/toimipisteesi osoitetta ja laskutustietoja. 
  Voit varata kurssin itsesi lisäksi myös kollegoillesi tai pelkästään kollegoillesi. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, että kenelle varattu kurssin on; valitse minä itse ja/tai muu henkilö(t).
 • Ilmoittautumisesta tulee sähköpostitse automaattinen vahvistus.
 • Lähempänä kurssiajankohtaa noin 7-14 vrk aiemmin vahvistamme kurssin toteutumisen. 
 • Lähetämme verkkokursseissa linkin osallistumiseen vahvistuksen jälkeen normaalisti noin 3-7 päivää ennen kurssia.
 • Automaattinen viesti muistuttaa osallistujaa kurssin alkamisesta.
 • Laskutuksemme lähettää osallistumisesta laskun (kun valittu laskutusvaihtoehto) sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet kurssin toteutumisen ilmoittautuneille, pääsääntöisesti 7-14 vuorokautta ennen kurssin alkua. 
 • Kurssille osallistuminen.
 • Lähetämme kurssista palautekyselyn. Toivomme, että vastaa kyselyyn, jotta voimme edelleen kehittää koulutuspalveluitamme ja -tarjontaamme.
 • Kurssin päätteeksi voit tarkastella omia tulevia varauksiasi, historiatietojasi ja generoida todistuksesi järjestelmästä. Katso kohta Todistus ja oma koulutushistoria siitä, kuinka pääset tarkastamaan omat tietosi ja tulostamaan todistuksesi.
 • CQI ja IRCA -kursseissa todistuksen myöntäminen poikkeaa muista kursseista. Tämän aikataulu kerrotaan kurssin yhteydessä.