BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 9 – koulutus tuotantolaitoksille
Saat ymmärryksen BRCGS Global Standardista protokollan, vaatimusten ja tehokkaan elintarviketurvallisuusauditoinnin osalta.
Tämä koulutus on suunniteltu antamaan osallistujille kattava ymmärrys standardin yleisistä periaatteista ja siitä, miten vaatimuksia noudatetaan. Osallistujat saavat myös käsityksen siitä, mitä odottaa sertifiointiprosessin aikana sekä millaisia toimenpiteitä tarvitaan ennen auditointia, sen aikana ja sen jälkeen.
Ennen kurssia sinun tulee lukea ja perehtyä standardiin, joka on ladattavissa maksutta BRCGS Storesta.
Kurssin lopuksi suoritat kokeen. Tämä koulutus on osa BRCGS Professional -tunnustusohjelmaa.
Kesto: 2 päivää
Toteutus: Verkkokoulutus englanniksi
Tavoite
Koulutuksen jälkeen osallistujat
- Osaavat kuvata standardin kattamien yritysten ja tuotteiden laajuuden
- Tietävät, mitä vaaditaan standardin vaatimusten täyttämiseksi
- Osaavat valmistautua standardin mukaiseen auditointiin
- Ymmärtävät standardin mukaisten auditointien protokollan
Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu konsulteille, teknisille päälliköille ja henkilöstölle, laatupäälliköille ja -henkilöstölle, auditoijille, elintarvikkeiden maahantuojille ja viejille, foodservice-henkilöstölle, operatiivisille päälliköille sekä sisäisen auditoinnin henkilöstölle.
Kaikki julkiset kurssimme voidaan toteuttaa myös yrityksenne tiloissa. Yhteiskoulutuksessa on etuja: organisaation henkilöstö saa koulutuksen samanaikaisesti, ja yhteisiä haasteita voidaan käsitellä koulutuksen aikana.
Tervetuloa kurssille!
Käytännön tietoja
Ilmoittauduthan kurssille 1-2 viikkoa ennen kurssiajankohtaa. Ilmoittautumisessa näet varattavissa olevat koulutukset. Voimme laskuttaa kurssiosallistumisenne, kun lisäät ohjelmaan yrityksesi laskutustiedot. Lisää henkilökohtainen osoitteesi, jos ilmoittaudut kurssille yksityishenkilönä.
Saat vahvistuksen kurssista sähköpostitse sekä verkkokurssille linkin lähempänä toteutusajankohtaa. Lisää tietoja sivulta: Käytännön tietoa koulutuksistamme.