FSSC 22000 versio 6 -standardin tuntemus

Tämä lyhyt e-Learning-kurssi keskittyy FSSC 22000 -standardin version 6 vaatimusten ymmärtämiseen.

Tämän kurssin tarkoituksena on auttaa sinua oppimaan vaatimukset ja ymmärtämään, miten FSSC 22000 -elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmän (FSMS) standardissa määriteltyjä vaatimuksia käytetään organisaation elintarviketurvallisuuden jatkuvaan parantamiseen.

Kesto: 1 tunti.

E-Learning on joustavin tapa oppia. Sinä päätät, milloin ja missä kirjaudut sisään - toimistolla, kotona tai vaikkapa matkustaessa.

Tavoiteet

Kurssin päätyttyä osaat:

  • ymmärtää FSSC 22000 -standardin version 6 uuden rakenteen
  • tunnistaa version 6 tärkeimmät muutokset verrattuna ISO 22000:2018 -standardiin
  • päivittää ISO 22000 -tietosi vastaamaan FSSC-version 6 vaatimuksia.

Kohderyhmä

Kaikki, jotka suunnittelevat, hallinnoivat ja/tai toteuttavat elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmää.

Elintarviketurvallisuusvastaavat, elintarviketurvallisuusryhmien päälliköt, konsultit, elintarviketurvallisuuden toteuttamisryhmät, laatupäälliköt ja yritysjohtajat, jotka haluavat oppia elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästä.

Johtamisjärjestelmien koulutus

Koulutusmenetelmät ja hyödyt

DNV:n koulutuksessa yhdistyvät auditoijien asiantuntemus, tietojen analysointi ja LMS-järjestelmän (Learning Management System) käyttömahdollisuus.

Auto- ja ilmailuala koulutus

Laadun ja turvallisuuden varmistaminen toimitusketjun kaikissa osissa on elintärkeää auto- ja ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.

Ympäristöä ja energiaa koskeva koulutus

Yleinen huoli ympäristö- ja energiakysymyksistä, tiukentunut ympäristölainsäädäntö ja tiedotusvälineiden lisääntynyt huomio asettavat nykyään enemmän vaatimuksia yrityksille.

Elintarviketurvallisuuskoulutus

Elintarviketeollisuus pyrkii vastaamaan kansainvälisten kuluttajien vaatimuksiin ja avaamaan uusia markkinamahdollisuuksia.

Kestävyys ja vastuullisuus

Vastuullisuuskoulutuksemme kannustavat kestäviin käytäntöihin ja eettisesti vastuulliseen toimintaan.