Miten siirtyä sertifiointilaitokselta toiselle?

Siirrä sertifiointisi meille

Milloin on hyvä aika siirtää sertifikaatti?
  • Milloin tahansa. Sertifioinnin siirron voi tehdä hyvin määräaikaisarvioinnin, uudelleenarvioinnin aikana tai auditointien välissä.
Mitä tarvitaan sertifikaatin siirtoa varten?
  • Raportti /raportit aiemmista auditoinneista (riippuen siitä missä sertifiointijakson vaiheessa olette) sekä kopio voimassaolevasta sertifikaatista.
Nykyisen sertifiointisopimukseni voimassaolo?
  • Suosittelemme, että käytte läpi nykyisen sertifiointisopimuksenne ja tarkistatte sopimuksen voimassaoloehdot.
Miten nopeasti sertifioinnin siirto voidaan tehdä?
  • Suosittelemme 1-3 kuukauden siirtoaikaa akkreditoidulle sertifikaatille. Teemme mielellämme teille sopivan suunnitelman. Pyydämme huomioimaan, että sertifikaatin tila ja mahdolliset avoimet poikkeamat voivat vaikuttaa siirtoaikaan.
Mitä sertifikaatilleni tapahtuu siirron aikana?
  • Sertifiointiorganisaatioilla on hieman eri lähestymistapoja. Me DNV:llä käytämme lähtökohtana alkuperäistä sertifiointipäivää ja siirrämme sen DNV:n sertifikaatiin sertifikaatin myöntämisvaiheessa. Kun päätätte siirtyä asiakkaaksemme, autamme parhaamme mukaan minimoimaan riskit sertifikaatin voimassaolon suhteen.
Onko siirtoauditointi kalliimpi kuin normaali auditointi?
  • Siirtoauditointi on normaalisti samanhintainen kuin mikä tahansa auditointi. Pyydämme ottamaan yhteyttä myyntiimme ja voimme antaa tarkemman arvion yrityksenne siirtoarvioinnille.
Voinko siirtää kaikki sertifikaatini DNV:lle?
  • Tarjoamme useita eri sertifiointi palveluita ja toimitamme myös integroitua auditointia, joka säästää yritykseltänne aikaa ja kustannuksia. Keskustele myyntimme kanssa lisää ja kerromme mitkä palvelut voi yhdistää.
Onko siirtoauditointi pidempi kestoltaan kuin normaali auditointi?
  • Ei, siirtoarviointi on kestoltaan normaalisti yhtä pitkä kuin tyypillinen vuosiauditointi.  Auditoinnin kesto perustuu akkreditointisääntöihin.
Siirron jälkeen, milloin saan sertifikaattini?
  • Toimitamme sertifikaatin normaalisti muutaman viikon kuluessa poikkeamien sulkemisesta.

Mikä on seuraava askel? – Ota meihin yhteyttä ja ohjeistamme mielellämme lisää.

*Tämä siirtoprosessi on kuvattu FINAS-akkreditoinnin edellyttämän toimintamallin mukaisesti. Otattehan huomioon, että avoimet poikkeamat saattavat vaikuttaa uuden sertifikaatin myöntämiseen. Edellisen auditoinnin ja siirtoarvioinnin aikaväli ei saa olla yli 12 kuukautta. Mikäli sertifikaatin voimassaolo on jo päättynyt, voidaan uusi sertifikaatti myöntää vain uudelleenarvioinnin kautta. Tämä ohjeistus on linjassa kansainvälisesti hyväksyttyjen ja pakollisten vaatimusten kanssa, jotka koskevat akkreditoituja johtamisjärjestelmäauditointeja.