Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien perusteet (FSMS) - Osa I
Elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien perusteet keskittyen tärkeisiin määritelmiin, PRP-ohjelmiin (Prerequisite Programs) ja HACCP-järjestelmään.
e-Learning on joustavin tapa oppia – sinä päätät, milloin ja missä kirjaudut sisään: toimistolla, kotona tai vaikka matkustaessasi.
Kuvaus
Tämä e-Learning koostuu neljästä moduulista. Jokainen moduuli kestää 30–60 minuuttia. Suosittelemme pitämään tauon jokaisen moduulin jälkeen oppimiskokemuksen parantamiseksi.
Koulutuksen aikana käymme läpi käytännön esimerkkejä.
Saat myös mahdollisuuksia kokeilla uutta osaamistasi vuorovaikutteisella tavalla.
Lopuksi teemme yhteenvedon ja päätämme koulutuksen loppukokeeseen. Jos saat loppukokeessa yli 75 % oikein, voit ilmoittautua seuraavaan moduuliin.
Koulutuskieli: Englanti
Tavoite
Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle ymmärrys elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmien perusteista keskittyen seuraaviin osa-alueisiin:
- Tärkeät määritelmät
- PRP-ohjelmat (Prerequisite Programs)
- HACCP-järjestelmä
Kurssin lisäarvo
Saat pääsyn kurssimateriaaliin, jota täydentävät ainutlaatuiset näkemykset suurten tietoaineistojen analytiikasta – perustuen tietokantaamme, joka sisältää miljoonia auditointihavaintoja eri puolilta maailmaa.
Lisäksi saat maksuttoman pääsyn verkkopohjaiseen itsearviointityökaluumme, jonka avulla voit nopeasti soveltaa ja harjoitella oppimaasi sekä arvioida yrityksesi suorituskykyä suhteessa tiettyihin hallintajärjestelmästandardeihin.
Kohderyhmä
Elintarviketurvallisuuden ammattilaisille, vastuullisuuspäälliköille, johtajille ja asiantuntijoille, jotka ovat kiinnostuneita elintarviketurvallisuuden hallintajärjestelmästä (FSMS)
Kouluttajille ja konsulteille, jotka etsivät tietoa ISO 22000:2018 -standardista