Elintarvikeallergeenien hallinta - e-Learning

Kurssi keskittyy neljään osa-alueeseen: elintarvikeallergeenien syntyyn vaikuttaviin tekijöihin ja allergiatyyppeihin, allergeeniriskien hallinnan periaatteisiin ja allergeenikartoituksen toteuttamiseen, viranomaisten ja kansainvälisten instituutioiden määrittelemiin allergeeneihin sekä allergeenipitoisten elintarvikkeiden säilytystapoihin.

e-Learning on joustavin tapa oppia – sinä päätät, milloin ja missä kirjaudut sisään: toimistolla, kotona tai vaikka matkustaessasi.

Kuvaus

Koska FSSAI on julkaissut allergeenimerkintöjä koskevan ilmoituksen (Labelling_Display_14_12_2020) virallisessa lehdessä, on nyt entistä tärkeämpää, että kaikki elintarvikealan toimijat ymmärtävät elintarvikeallergeeneihin liittyvät turvallisuushaasteet ja niiden tehokkaan hallinnan.

Kesto: 1 tunti.

Tavoite

Kun olet suorittanut tämän omaan tahtiin etenevän kurssin, osallistujien odotetaan hallitsevan elintarvikeallergeenien tehokkaan hallinnan omassa yrityksessään ja pystyvän toteuttamaan toimivan allergeeniohjelman.

Kurssi käsittelee seuraavia aiheita:

  • Mitä elintarvikeallergeenit ovat ja millaisia haittavaikutuksia ne voivat aiheuttaa herkille väestöryhmille
  • Miten eri sääntely- ja politiikkaa ohjaavat instituutiot lähestyvät allergeenien hallintaa
  • Parhaat käytännöt allergeenien hallinnassa elintarviketeollisuudessa
  • Allergeenien tunnistaminen ja riskinarviointi
  • Allergeenien hallintaohjelman kehittäminen
  • Käytännön keinot allergeenien hallintaan elintarvikkeiden valmistusprosessissa ristikontaminaation välttämiseksi
  • Nykyiset käytännöt allergeenitestauksessa ja verifioinnissa
  • Lainsäädännön allergeenimerkintävaatimusten täyttäminen

 

Kurssin lisäarvo

  • Saat pääsyn kurssimateriaaliin, jota täydentävät ainutlaatuiset oivallukset big data -analytiikasta, perustuen miljooniin auditointihavaintoihin maailmanlaajuisesti.
  • Lisäksi saat maksutta käyttöön verkkopohjaisen itsearviointityökalumme, jonka avulla voit nopeasti ottaa opitut asiat käytäntöön ja arvioida yrityksesi suorituskykyä suhteessa tiettyihin johtamisjärjestelmästandardeihin.

Kurssi on suunnattu:

  • Elintarviketurvallisuustiimin vetäjille
  • Laatu- ja tuotantopäälliköille
  • Elintarviketurvallisuustiimin jäsenille
  • Tuotannon ja linjan esimiehille sekä laboratoriotyöntekijöille
  • FSSAI:n sääntelyhenkilöstölle

 

Tervetuloa kurssille!

Johtamisjärjestelmien koulutus

Koulutusmenetelmät ja hyödyt

DNV:n koulutuksessa yhdistyvät auditoijien asiantuntemus, tietojen analysointi ja LMS-järjestelmän (Learning Management System) käyttömahdollisuus.

Auto- ja ilmailuala koulutus

Laadun ja turvallisuuden varmistaminen toimitusketjun kaikissa osissa on elintärkeää auto- ja ilmailu- ja avaruusteollisuudelle.

Ympäristöä ja energiaa koskeva koulutus

Yleinen huoli ympäristö- ja energiakysymyksistä, tiukentunut ympäristölainsäädäntö ja tiedotusvälineiden lisääntynyt huomio asettavat nykyään enemmän vaatimuksia yrityksille.

Elintarviketurvallisuuskoulutus

Elintarviketeollisuus pyrkii vastaamaan kansainvälisten kuluttajien vaatimuksiin ja avaamaan uusia markkinamahdollisuuksia.

Kyberturvallisuuskoulutukset

Mahdollista asiantuntijoiden ja johtajien hankkia ammatillista ja käytännönläheistä tietoa, jotta he voivat suojata yrityksesi ja edistää omaa ammatillista kehittymistään.

Kestävyys ja vastuullisuus

Vastuullisuuskoulutuksemme kannustavat kestäviin käytäntöihin ja eettisesti vastuulliseen toimintaan.