Lumina™: Parannus suorituskykyyn tiedon avulla

Noudata vaatimuksia, vertaile suorituskykyäsi ja kehitä tehokkaasti toimiva johtamisjärjestelmä. Saat ainutlaatuista tietoa auditointeihin valmistautumisesta, vaatimustenvastaisuuksien korjaamisesta ja pysyvien parannusten toteuttamisesta.

Light split in cube

Lumina™antaa välittömän kuvan hallintajärjestelmän suorituskyvystä.  Se auttaa sinua tunnistamaan parannuspolkuja ja auttaa päätöksenteossa. Lumina on kehitetty lisäämään sertifiointiprosessin arvoa, ja se auttaa yrityksiä ymmärtämään, mitkä ovat tietyn standardin yleisimmät riskit luvuittain ja lausekkeittain. Luminan avulla voit tehdä perimmäisten syiden analyysin ja tarkastella yleisimpiä korjaavia toimenpiteitä mahdollisiin poikkeamiin.  Laajemman näkemyksen tarjoaminen johtamisjärjestelmän suorituskyvystä voi paljastaa taustalla olevia rakenteellisia ongelmia, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaiset parannukset kertaluonteisten korjaavien toimien sijaan.

Käytä benchmarking-toimintoa vertaillaksesi johtamisjärjestelmäsi suorituskykyä muiden yritysten ja toimialaryhmien suorituskykyyn tai arvioidaksesi sisäisten sivustojesi suorituskykyä. Mittaristosta saatuja tietoja voidaan helposti täydentää muilla vertailuanalyysiraporteilla tai työpajoissa, jos haluat syventyä vielä perusteellisemmin. 

Lumina voi olla avuksi eri työvaiheissa, johtamisjärjestelmän käyttöönotosta, sertifiointiauditointien valmistelusta poikkeamien korjaamiseen tai jatkuvan parantamisen tukemiseen. 

Luminan analyysi perustuu DNV:n 70 000 asiakkaalta maailmanlaajuisesti saatuihin auditointitietoihin, ja se perustuu yli 3 miljoonaan auditointihavaintoon. Tietokanta kasvaa jatkuvasti 350 000 havainnolla vuodessa. Kaikkia analyysejä täydennetään jatkuvasti auditoijiemme kokemuksella ja asiantuntemuksella, jotta voimme varmistaa, että tarjoamme vankan näkemyksen ennen auditointia, sen aikana ja sen jälkeen. 

Lumina on ilmainen DNV:n asiakkaille. Hyödynnä sitä siis kehittyäksesi ja vastataksesi johdonmukaisesti asiakkaiden vaatimuksiin ja saavuttaaksesi liiketoimintatavoitteet.

Ota yhteyttä meihin