Tärkeimmät hyödyt

Businessmen looking at tablet

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Kysy lisätietoja

Lumina™ voi tukea sinua riippumatta siitä, valmistaudutko auditointiin, käsitteletkö poikkeamia vai parannatko johtamisjärjestelmääsi. Vaatimustenmukainen johtamisjärjestelmä auttaa sinua täyttämään johdonmukaisesti asiakkaiden vaatimukset. Sen kehittäminen ja parantaminen edistää liiketoimintasi tavoitteiden saavuttamista ja kilpailuedun saamista. Kutsumme sitä "Parantaminen tietoisuuden kautta".

Lumina dashboard auttaa sinua:

1) Varmista vaatimustenmukaisuus

Luminan avulla voit nopeasti ymmärtää, missä kohdin yrityksillä on suurin riski olla noudattamatta standardin vaatimuksia. Lisäksi voit selata yleisimpiä perussyitä ja korjauksia, joilla estetään poikkeamien toistuminen, lausekkeittain ja alalausekkeittain. Lumina tarjoaa arvokasta tietoa ja laajemman näkymän, joka auttaa varmistamaan, että valitun standardin (standardien) vaatimukset täyttyvät, olipa kyse sitten johtamisjärjestelmän toteuttamisesta, sertifiointiauditoinnin valmisteluista tai auditointihavaintojen korjaamisesta. Voit myös yhdistää sen DNV:n itsearviointipakettiin arvioidaksesi standardin vaatimusten noudattamista.  

2) Parannuskeinojen määrittäminen 

Luminan avulla johtajat voivat mennä sertifiointia pidemmälle.

3) Toimenpiteiden ja investointien priorisointi

Kun tiedät, mitkä ovat suurimmat riskisi, mihin alueisiin on kiinnitettävä eniten huomiota ja mitkä korjaukset voivat olla tärkeimpiä, voit priorisoida toimenpiteet, ponnistelut ja investoinnit paremmin. Yli 70 000 yrityksestä eri puolilta maailmaa saatuihin auditointitietoihin perustuvan analytiikan ansiosta saat vankkaa tietoa, jonka perusteella voit tehdä päätöksiäsi.

4) Hanki lisää räätälöityä ymmärrystä 

Luminan kautta saatavaa tietoa voidaan täydentää räätälöidyillä raporteilla ja työpajoilla, jotta voidaan vastata erityisiin tiedontarpeisiin. Halusitpa sitten syventyä tarkemmin, ymmärtämään enemmän oman toimialasi, samankokoisten yritysten, maantieteellisen alueen tai tietyn tulostavoitteen riskeistä ja mahdollisuuksista, asiantuntijamme tekevät kanssasi yhteistyötä tarpeidesi täyttämiseksi.

5) Rakenna kestävää liiketoimintaa 

Auttamalla sinua varmistamaan vaatimustenmukaisuuden, vertailemaan ja parantamaan johtamisjärjestelmäsi suorituskykyä, Lumina auttaa sinua täyttämään asiakkaiden vaatimukset ja saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet. Kun lisäksi ymmärrät riskit ja sinulla on luotettava perusta päätöksenteolle, parannat hallintaa. Tämä lisää luottamusta sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin, mutta auttaa myös täyttämään mahdolliset YK:n SDG- tai ESG-sitoumuksesi.

Ota yhteyttä

Kuinka voimme auttaa?

Kysy lisätietoja

Lisätietoja

Lumina™ - Parannus tietoisuuden avulla (eng)

Lataa esitys saadaksesi lisätietoja

Itsearviointi

Tutustu itsearviointiin

Ota yhteyttä meihin