Skip to content

DNV GL Business Assurance Finland

Yhteistyö kanssamme

Johtamisjärjestelmien sertifiointi

DNV Business Assurance tarjoaa enemmän kuin muut, ja yhteistyökumppaninamme aloitat matkan kestävän liiketoiminnan parantamiseen.

Olemme yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja tarjoamme uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa. Maailmanlaajuisesti olemme myöntäneet yli 70,000 sertifikaattia ja yrityksemme yhdistetään turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen.

Näin voimme täyttää organisaatioiden sertifiointitarpeet:

  • Risk Based Certification™ on toimintatapamme kaikissa järjestelmäsertifioinneissa. Kun sertifiointi on riskipainotteinen, organisaatio saa enemmän kuin sertifikaatin. Arvioimme miten johtamisjärjestelmän avulla hallitaan riskejä ja tunnistamme yhdessä parannusmahdollisuuksia. Laaja tarjontamme takaa, että asiakas saa tarvitsemansa palvelun yhdestä ja samasta paikasta.
  • Eri johtamisjärjestelmien sertifiointiprosesseja voidaan tehostaa integroidulla järjestelmällä. Tarjoamme useita eri palveluita saman katon alta. Yhdistetyn sertifioinnin kautta voimme vahvistaa sertifiointiprosessin tehokkuutta, kun eri standardien johtamisjärjestelmä auditoidaan samalla kerralla.
  • DNV:llä on kaikkialla maailmassa toimistoja, jotka voivat tarjota palvelua paikallisesti. Työntekijämme puhuvat sinun kieltäsi ja tuntevat paikalliset tarpeet, tavat ja markkinat. Missä tahansa oletkin, auditoijamme tehtävä on tietää toimialasi.
  • Olemme yksi harvoista maailmanlaajuisista sertifiointilaitoksista, joka osallistuu aktiivisesti uusien kansainvälisten standardien, kuten työterveys- ja työturvallisuusstandardi ISO 45001 kehittämiseen.
  • Tarjoamme yrityksellesi hyödyllisiä koulutuksia valmistautuaksesi ja saadaksesi enemmän irti sertifioinnistanne.
  • Arvioijiemme koulutus- ja pätevöintiohjelma on yksi alan vaativimmista ja takaa, että annamme huippuluokan Risk Based Certification -palvelua kaikkialla ja jokaisella kerralla. Arvioijamme puhuvat kieltäsi ja tuntevat paikalliset tarpeet, tavat ja markkinat.

Lisäarvoa tuova auditointi ja digitaalinen matka

Tärkein vahvuutemme ovat ammattilaisemme. He voivat toimia osana asiakkaan auditointitiimiä tai kehittää tietämyksensä ja kokemuksensa perusteella omia auditointimenetelmiä tai digitaalisia työkaluja. Olemme tukenasi sertifiointimatkan kaikissa vaiheissa. Digitaaliset työkalumme ovat käytettävissä Veracity-asiakasportaalimme kautta. Asiakkaat voivat käyttää sovelluksiaan helposti yhdellä kirjautumisella. Haluamme tuoda lisäarvoa asiakkaan jokaiseen auditointiin ja sertifiointimatkaan tarjoamalla enemmän tietoa ja helpon pääsyn asiakkaan omiin tietoihin.  

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat ohjeistusta ennen sertifiointiprosessin aloitusta tai kaipaat lisätietoa jostain tietystä tuotteesta.​

  Johtamisjärjestelmien sertifiointi

Johtamisjärjestelmien sertifiointi

Tarjoamme laajan valikoiman johtamisjärjestelmien sertifiointeja

  Riskienhallintaan perustuva sertifiointi - Risk Based Certification™

Riskienhallintaan perustuva sertifiointi - Risk Based Certification™

Sertifiointi seuraavalle tasolle

  Koulutus

Koulutus

Johtamisjärjestelmiin liittyvää koulutusta

  Uudet standardien versiot

Uudet standardien versiot

Katso lisää uusista ISO- ja muista standardeista

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä