Skip to content

HPC 420 Kodin, pesu- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita koskeva standardi

Paranna valmiuksiasi täyttää johdonmukaisesti asiakkaiden odotukset tuotteiden laadun ja turvallisuuden suhteen ja vähentää samalla toimitusketjun hallinnasta aiheutuvia kustannuksia.

Laadun- ja tuoteturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifiointi osoittaa sitoutumisen johdonmukaisuuteen, jatkuvaan parantamiseen ja asiakastyytyväisyyteen. Nämä ovat konkreettisia liiketoimintahyötyjä, joilla on tärkeä rooli joustavuuden ja kestävän liiketoiminnan suorituskyvyn rakentamisessa. HPC 420 -standardi sisältää erityisvaatimuksia laadukkaalle tuotesuunnittelu- ja riskinarviointijärjestelmälle, joka parantaa kykyäsi toimittaa johdonmukaisesti tuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden sekä lakisääteiset ja lainsäädännölliset vaatimukset.

HPC 420 -standardi

HPC 420 on maailmanlaajuinen turvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmästandardi, jota sovelletaan kaikentyyppisiin organisaatioihin koosta ja monimutkaisuudesta riippumatta HPC-toimitusketjussa katettujen luokkien osalta ja joka auttaa yrityksiä valmistamaan johdonmukaisesti tuotteita, jotka täyttävät asiakkaiden vaatimukset ja suojaavat niiden tuotemerkkejä. HPC 420 perustuu British Standards Institutionin PAS 420 -standardiin, ja siihen on lisätty tuotteiden laatua koskeva hallintakomponentti. Siinä asetetaan myös laajat vaatimukset sertifiointi- ja akkreditointielimille.  Standardin avulla voidaan auditoida ja sertifioida suurteholaskennan turvallisuus- ja laadunhallintajärjestelmiä, jotka kattavat:
  • Kodinhoitotuotteiden valmistus (esim. pesuaineet, kankaanpehmentimet, astianpesutabletit jne.).
  • Henkilökohtaisten hygieniatuotteiden valmistus (esim. shampoo, huulipunat, vanutyynyt, saippua).
  • (Bio)kemiallinen valmistus (HPC-ainesosat, esim. vitamiinit, lisäaineet ja biouutteet (lukuun ottamatta valmistusprosessin teknisiä ja teknologisia apuvälineitä).
  • HPC-tuotteiden pakkausten valmistus (esim. suora tai epäsuora kosketus HPC-tuotteiden kanssa).
  • Kuljetus ja varastointi paikan päällä ja osana toimintaa sisältyvät.

Sertifioinnin edut

Kodin, pyykinpesu- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden turvallisuus ja laatu on maailmanlaajuinen huolenaihe. HPC 420 -sertifikaatti todentaa, miten tuotehallintajärjestelmäsi toimii, ja osoittaa sitoutumisesi turvallisuus- ja laadunhallintaperiaatteiden soveltamiseen. Standardin avulla organisaatiosi voi:
  • Rakennetaan ja käytetään johtamisjärjestelmää, joka auttaa sinua täyttämään paremmin tuotteiden laatu- ja turvallisuusvaatimukset ja noudattamaan lakisääteisiä vaatimuksia.
  • Tarjota väline tuoteturvallisuuden parantamiseen sekä keino seurata ja mitata tuoteturvallisuuden suorituskykyä tehokkaasti.
  • Kehitetään hyvä tuoteturvallisuuskulttuuri, joka puolestaan parantaa asiakkaiden luottamusta ja auttaa hankkimaan kilpailuetua.

Aloittaminen

Sertifikaatin saamiseksi sinun on ensin otettava käyttöön standardin vaatimukset täyttävä laadun- ja tuoteturvallisuuden hallintajärjestelmä. DNV on akkreditoitu kolmannen osapuolen sertifiointilaitos, ja se voi auttaa sinua koko matkan ajan alkaen asianmukaisesta koulutuksesta itsearviointeihin, puutteiden analysointiin ja sertifiointipalveluihin. Lue lisää siitä, miten pääset sertifioinnin alkuun.

Miksi valita DNV?

 

Miksi ISO-sertifiointi kannattaa?

Sertifioinnin hyödyt ja sertifiointiprosessin vaiheet.

 

Yhteistyötä kanssamme - Puolueettomuus

Miksi aloittaa yhteistyö kanssamme?