Koulutusmenetelmät ja hyödyt

DNV:n koulutusmenetelmä perustuu kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa yhdistyvät auditoijien käytännön kokemus, alan asiantuntemus ja kattava tietojen analysointi. LMS (Learning Management System) tarjoaa alustan, jonka avulla pääsee helposti käsiksi koulutustarjontaamme, ja jonka avulla kurssilaiset voivat yksilöidä kokemustaan ja varmistua siitä, että koko prosessi on tehokas, läpinäkyvä ja käyttäjäystävällinen.

Koulutusmenetelmät

DNV:n koulutusmenetelmät ovat osoitus sen innovatiivisesta lähestymistavasta ammatilliseen kehitykseen. Hyödyntämällä kokeneiden kouluttajien asiantuntemusta varmistamme, että koulutuksemme ei ole vain informatiivista vaan myös merkityksellistä ja mukaansatempaavaa. Tässä on, miten tämä menetelmä erottuu edukseen:

– Tosielämän kokemus ja asiantuntemus: Kouluttajat ovat auditoijia, joilla on käytännön kokemusta alalta. He tuovat mukanaan parhaat käytännöt, jolloin ne ovat konkreettisia ja merkityksellisiä juuri sinun tilanteessasi. DNV tarjoaa laajan auditointitiedon ja alan asiantuntemuksen avulla tietoa, joka näkyy myös toiminnassa.

– Tietoa maailmanlaajuisesta vuorovaikutuksesta: DNV:n koulutus, joka perustuu maailmanlaajuisten asiakaskohtaamisten laajaan tietämykseen, muuntaa tämän tiedon dynaamiseksi oppimiskokemukseksi, joka parantaa koulutuksen jälkeistä ymmärrystä ja priorisointia järjestelmän parantamiseksi.

– Keskittyminen tärkeimpiin asioihin: DNV:n koulutusmenetelmän avulla voit keskittyä yrityksesi kannalta keskeisiin alueisiin. Se auttaa luomaan tehokkaamman sisäisen tarkastusohjelman ja varmistaa, että oppimiskokemus ei ole vain teoreettinen vaan myös erittäin käytännönläheinen.

– Konsulttien voimaannuttaminen: Jos olet konsultti, DNV:n koulutus antaa sinulle tietoa, jonka avulla voit tukea yrityksiä tehokkaasti niiden sertifiointimatkalla.

– Vertaisoppiminen: DNV:n kouluttajat jakavat laajaa auditoijakokemustaan ja alan asiantuntemustaan, jota täydennetään maailmanlaajuisesti 70 000 asiakkaalta saatujen miljoonien auditointihavaintojen kehittyneellä analyysillä. Tämä lähestymistapa menee teoriaa pidemmälle, sillä se tarjoaa tosiasioihin perustuvia näkemyksiä ja ainutlaatuisen näkökulman vertaistesi kokemiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.

– Luovaa ja dynaamista oppimista: DNV uskoo aktiivisiin oppimisympäristöihin, joissa osallistujat ovat sitoutuneita ja mukana. DNV:n valikoitu kouluttajaryhmä tunnustaa, että yksilöt oppivat eri tavoin, ja tarjoaa parhaita oppimismenetelmiä luodakseen dynaamisen ja luovan oppimisympäristön, joka sopii jokaiselle osallistujalle.

– Merkityksellisyys yrityksesi ja alasi kannalta: Koulutus on suunniteltu siten, että se on merkityksellinen yrityksesi kontekstin kannalta. Saat ainutlaatuisia näkemyksiä auditoijien kokemusten ja muiden yritysten johtamisjärjestelmien suorituskykyä koskevien analyysien kautta. Tiedot yhdistävät teorian käytäntöön ja ovat relevantteja alallesi, ja ne tarjoavat näkemyksiä toimialasi suuntauksista ja vertailuarvoista.

Lumina™-suorituskyvyn vertailuanalyysi: DNV:n Lumina™-suorituskyvyn vertailuanalyysityökalu on keskeinen osa koulutusta. Sertifioiduilla yrityksillä on pääsy Lumina-mittaristoihin ja toimialaraportteihin syvempää ymmärrystä varten, mikä mahdollistaa välittömän syventymisen tietoihin ja oman suorituskyvyn lisävertailun. Lumina muuttaa tiedot oivalluksiksi ja antaa sinulle varmuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä.

Itsearviointi: Kaikki DNV:n koulutukseen osallistujat pääsevät käyttämään verkkotyökalua, joka helpottaa syvällisempää oppimista ja antaa mahdollisuuden jatkaa oppimista ja soveltaa tietoja jokaisen koulutuksen jälkeen. Voit tehdä itsearviointeja tiettyjen johtamisjärjestelmästandardien perusteella, ja kaikki koulutukseen osallistujamme saavat sen käyttöönsä ilmaiseksi.

LMS-koulutusjärjestelmä (Learning Management System) edut

DNV on sitoutunut tarjoamaan huippuluokan koulutuskokemuksia Learning Management System (LMS) -järjestelmämme avulla, joka on ulkoinen alusta, joka on suunniteltu virtaviivaistamaan ja tehostamaan oppimismatkaa. Seuraavassa kerrotaan, miten LMS erottuu edukseen:

– Helppo pääsy ja personointi: LMS yksinkertaistaa koulutuskokemuksen hallintaa. Voit siirtyä kurssin ilmoittautumissivulle yhdellä napsautuksella. Veracity Marketplace, DNV:n digitaalinen asiakasportaali, tarjoaa personoidun kokonaisvaltaisen hallintajärjestelmän. Kyse ei ole vain yksilöllisestä oppimisesta, vaan voit myös rekisteröidä kollegoita tai yhteistyökumppaneita, mikä tekee siitä yhteistyöalustan.

– Välittömät kurssitiedot: LMS-alusta varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittavat kurssitiedot käden ulottuvilla. Näet yhdellä silmäyksellä käytettävissä olevat paikat ja päivitetyn paikkamäärän, mikä varmistaa, että olet aina ajan tasalla koulutusvaihtoehdoistasi.

– Kattava kurssikatsaus: Kun LMS-alustalla on käytössänne täydellinen koulutusluettelo, oikean kurssin löytäminen on lastenleikkiä. Voit tehdä hakuja avainsanan, kategorian tai kurssityypin perusteella, olipa kyseessä luokkahuone- tai verkko-opiskelu, ja räätälöidä hakusi juuri sinun tarpeisiisi.

– Intuitiivinen sähköisen kaupankäynnin kokemus: LMS tarjoaa intuitiivisen sähköisen kaupankäynnin ympäristön, jossa on helppokäyttöinen verkko-ostomoduuli. Ostoskoritoiminto tehostaa rekisteröintiprosessia, ja yrityksesi laskutustietojen syöttäminen on sujuvaa, turvallista ja vaivatonta.

– Tehokas koulutusmatkan hallinta: LMS pitää sinut ajan tasalla alusta loppuun. Saat ilmoitussähköposteja koulutusmatkan jokaisessa vaiheessa. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, saat välittömästi käyttöösi todistuksen ja asiakastyytyväisyyskyselyn, jolloin silmukka sulkeutuu monipuolisen koulutuskokemuksen osalta.