Ominaisuudet

Lumina gaps and opportunities

Lumina™ on DNV:n online-työkalu, joka tukee johtamisjärjestelmän parantamispolkua. Tarkastele alueita, joiden osalta yritykset kamppailevat useimmiten, syvenny parhaiden käytäntöjen perimmäisiin syihin, näe yleisimmät korjaukset, joilla estetään poikkeamien toistuminen, ja vertaile suorituskykyäsi sisäisesti ja ulkoisesti. Lumina tarjoaa sinulle laajemman näkymän, jonka avulla voit tehokkaasti varmistaa vaatimustenmukaisuuden ja toteuttaa pysyviä parannuksia. 

Aseta hakuja ja selaa tietoja intuitiivisen itsepalveluperiaatteella toimivan työkalun avulla. Hyödy tuhansista maailmanlaajuisesti tehdyistä auditointihavaintojen analytiikasta sekä DNV:n auditoijien kokemuksesta ja asiantuntemuksesta.

Käytä Luminaa:

  • Korkeatasoinen tilasto minkä tahansa standardin epäonnistumisista. Ymmärrä, missä yritysten johtamisjärjestelmät useimmiten epäonnistuvat vaatimusten täyttämisessä
  • Yleiskatsaus yleisimpiin perimmäisiin syihin ja korjauksiin. Luettelot poikkeamien yleisimmistä perimmäisistä syistä ja korjauksista lausekkeittain ja alalausekkeittain antavat inspiraatiota kehittämisprosessiisi. Asianmukaisen perimmäisten syiden analyysin avulla voit toteuttaa korjaavia toimenpiteitä auditointihavaintojen korjaamiseksi ja paljastaa taustalla olevat rakenteelliset ongelmat, joiden avulla voit toteuttaa kokonaisvaltaisia ja kestäviä parannuksia.
  • Hallintajärjestelmän suorituskyvyn vertailuanalyysi. Vertaile johtamisjärjestelmän kokonaissuoritusta vertaisesi johtamisjärjestelmän suorituskykyindeksin (Management System Performance Index, Mspi) avulla. Käyttämällä toimialojen vertailuarvoja saat tilastotietoja minkä tahansa toimialan yleisimmistä vaatimustenmukaisuutta koskevista riskeistä ja voit verrata niitä muihin toimialaryhmiin.
  • Vertaa toimipaikkoja keskenään. Usean toimipisteen yritykset voivat vertailla sisäisesti toimipisteitä kansallisesti tai yli maantieteellisten rajojen varmistaakseen yhdenmukaisen suorituskyvyn ja kohdistaakseen parannustoimet tarvittaessa.
  • Paranna ja arvioi suorituskykyäsi ajan mittaan. Tutustu yksityiskohtaiseen vertailuanalyysin lämpökarttaan, joka näyttää parannusalueet, tai käytä trendinäkymää suorituskykysi tutkimiseen ajan mittaan. Analysoi suorituskykyä löydösten vakavuuden, MSpi:n ja löydösten päiväkohtaisen määrän mukaan, jotta ymmärrät, miten hallintajärjestelmäsi kehittyy ja oletko menossa oikeaan suuntaan.
  • Riskien hallinta. Saat aikaisia varoituksia yleisimmistä kriittisistä prosesseista ja johtamisjärjestelmäsi vahvuuksista valitun standardin (standardien), toimialasi sektorin tai standardin (standardien) mukaan, jonka (jotka) olet päättänyt ottaa käyttöön.

Luminan avulla voit helposti tunnistaa ja priorisoida parannustoimia ja saada tietoa, joka auttaa sinua varmistamaan vaatimustenmukaisuuden.

Vertailuraportti ja työpaja

Asiantuntijamme voivat auttaa sinua ymmärtämään dataa ja keskeisiä vertailuarvoja paremmin. Määrittelet tietyt vertailuanalyysiryhmät. Me poimimme tiedot ja analysoimme tulokset. Käymme läpi johtamisjärjestelmienne vahvuudet, heikkoudet ja parannuskohteet, ja tulokset voidaan jakaa työpajassa ja yksityiskohtaisessa raportissa.

Lisätietoja

Lumina™ - Parannus tietoisuuden avulla (eng)

Lataa esitys saadaksesi lisätietoja

Itsearviointi

Tutustu itsearviointiin

Ota yhteyttä meihin