Koulutuksen vahvistus, linkki verkkokoulutukseen ja laskutus

Koulutukseen osallistuminen ja maksu

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja?

Kyllä, kiitos

Kurssin toteutumisen vahvistus

Kurssille ilmoittautumisen yhteydessä osallistujalle varataan paikka kurssilta. Kurssin toteutuminen vahvistetaan osallistujalle 7-14 päivää ennen kurssiajankohtaa. Vahvistamisen aikataulu riippuu siitä, miten olemme saaneet ilmoittautuneita kurssille. Toisinaan odotamme lähemmäksi kurssiajankohtaa ilmoittautumisia.

Osallistujalle lähetetään tuolloin vahvistus kurssista sähköpostitse. Kouluttaja tai paikallinen koulutusvastaava lähettää tapauskohtaisesti lisätietoja kurssista.

Linkki verkkokoulutukseen osallistumiseen

Linkki verkkokoulutukseen lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen kurssin alkua. Normaalisti noin 3-7 päivää aiemmin sen jälkeen. Käytämme koulutuksissamme Teams tai Go To Training -alustoja.

Koulutuksen laskutus

Samalla kun vahvistamme koulutuksen toteutumisen osallistujille generoituu osallistumisesta tieto laskutukseemme. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti 7-14 vuorokautta ennen kurssin alkua.

Pähkinänkuoressa:

 • Ilmoittautuminen kurssille verkkosivujemme kautta. Mikäli ilmoittaudut yrityksen nimissä, niin käytä yrityksesi/toimipisteesi osoitetta ja laskutustietoja. 
  Voit varata kurssin itsesi lisäksi myös kollegoillesi tai pelkästään kollegoillesi. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään, että kenelle varattu kurssin on; valitse minä itse ja/tai muu henkilö(t).
 • Kurssista tulee sähköpostitse automaattinen vahvistus.
 • Lähempänä kurssiajankohtaa noin 7-14 vrk aiemmin vahvistamme kurssin toteutumisen. 
 • Lähetämme verkkokursseissa linkin osallistumiseen vahvistuksen jälkeen normaalisti noin 3-7 päivää ennen kurssia.
 • Automaattinen viesti muistuttaa osallistujaa kurssin alkamisesta.
 • Laskutuksemme lähettää osallistumisesta laskun (kun valittu laskutusvaihtoehto) sen jälkeen, kun olemme vahvistaneet kurssin toteutumisen, pääsääntöisesti 7-14 vuorokautta ennen kurssin alkua. Maksuehto on 14 päivää.
 • Kurssille osallistuminen.
 • Lähetämme kurssista palautekyselyn. Toivomme, että vastaa kyselyyn, jotta voimme edelleen kehittää koulutuspalveluitamme ja -tarjontaamme.
 • Kurssin päätteeksi voit tarkastella omia tulevia varauksiasi, historiatietojasi ja generoida todistuksesi järjestelmästä. Katso kohta Todistus ja oma koulutushistoria, kuinka pääset tarkastamaan omat tietosi ja tulostamaan todistuksesi.
 • CQI ja IRCA -kursseissa todistuksen myöntäminen poikkeaa muista kursseista. Tämän aikataulu kerrotaan kurssin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja?

Kyllä, kiitos

Tarkastele tietojasi ja lataa todistuksesi

My bookings and learning history

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja

Kyllä, kiitos

Omat varaukset, historiatiedot ja todistukset

Pääset kirjautumaan tietoihisi tästä linkistä.

Kirjautuminen:
 • Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Pääsääntöisesti se, johon saat DNV:tä sähköpostia ja koulutusvarausten vahvistukset.
 • Mikäli salasanasi on unohtunut tai et ryhmävarauksissa ole saanut sitä, niin paina: Unohtunut salasana?
 • Kirjautumisen jälkeen voit oikeasta yläkulmasta vaihtaa asetuksiasi, kuten esimerkiksi kieliversion.
My Learning/Omat opiskelutiedot - My Learning History/Opintohistoria:
 • täältä näet nykyiset koulutusvarauksesi
 • historiatietosi käydyistä koulutuksista ja voit ladata todistuksesi. Todistus aktivoituu ja on ladattavissa, kun olemme vahvistaneet kurssille osallistuneet 1-5 arkipäivää koulutuksen päättymisestä.

  Ohjelman kieliversio vaikuttaa todistuksen kieliversioon. Mikäli haluat todistuksen suomenkielellä tai englanninkielellä, niin vaihda ohjelman kieliversio sen mukaisesti.
  Huom! Osa todistuksista toimiin parhaiten vain yhdellä kielellä, koska ovat koodattu toimimaan ainoastaan suomeksi tai englanniksi. 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja

Kyllä, kiitos