Tietoa toimintaa varten

Tervetuloa koulutuspalveluihimme. Koulutuspalvelumme tarjoavat yrityksellesi oivalluksia aktiivisessa oppimisympäristössä. Tarjoamme käytännönläheistä tietoa tukemaan sinua ja yritystäsi sertifioinnissa ja todennuksessa.

Group of people looking up

Ota yhteyttä

Haluatko tietää, mitä kursseja meillä on?

Hae paikalliset kurssit

Koulutuspalvelujamme koordinoidaan, suunnitellaan ja johdetaan paikallisesti. Tarjoamme käytännönläheisiä kursseja, jotka menevät teoriaa pidemmälle. 

Koulutuksissamme esitetyt tiedot muodostavat ainutlaatuisen näkemyksen haasteista ja mahdollisuuksista, joita muut vastaavat organisaatiot ovat kohdanneet. Huomioimme koulutuksessa seikkoja, jotka kymmenet tuhannet asiakkaat ympäri maailman ovat oppineet. Tieto siitä, mitä sinun kaltaisissasi organisaatioissa todella tapahtuu on vahvuutemme, ja olemme valmiita jakamaan tämän kokemuksen kanssasi. 

Koulutuksen jälkeen voit jatkaa oppimiskokemusta ja soveltaa tietosi käytännössä tekemällä itsearvioinnin verkossa. Portaalimme antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä ammattimaisia itsearviointeja, jotka keskittyvät tiettyihin hallintajärjestelmästandardeihin. Portaalin käyttö on ilmainen koulutusasiakkaillemme.

Tarjoamme sekä lähiopetus- että etäkoulutuksia. Kurssivalikoimamme on kattava ja sisältää useita erilaisia järjestelmiä kaikille toimialoille soveltuen. Koulutuksemme sopivat kaiken tyyppisiin ja kokoisiin yrityksiin. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää, mitä kursseja meillä on?

Hae paikalliset kurssit
Customers around the globe benefit from our training services as we focus on enhancing your business performance. Our training packs are designed and delivered in your preferred language based on our deep industry expertise, auditor experience and extensive analysis of audit data.
Ramanie Chandraratne,
  • Global Training Manager
  • DNV