Skip to content

Muutospaketit

Tukea siirtymiseen

Muutospaketit uusille 2018-versioille: ISO 45001, ISO 22000 tai ISO 50001

Kolme pakettiamme: Start, develop ja implement ohjaavat sinua, keskittyvät yksilöllisiin tarpeisiisi ja varmistavat tehokkaan toteutuksen.

Eri yritykset tarvitsevat erilaista tukea siirtymisessä uusiin ISO-standardeihin. Kolme pakettiamme ohjaavat sinua, keskittyvät yksilöllisiin tarpeisiisi ja varmistavat tehokkaan toteutuksen:

1. START valmistaa tehokkaaseen versiovaihdokseen. Tietopaketti sisältää ohjeita ja selvityksiä, eLearning-koulutusta tai luokkahuone- ja/tai paikan päällä tapahtuvaa koulutusta ja joitain videoita.

2. DEVELOP yhdistää online-itsearviointityökalun ja GAP-analyysin START-pakettiin ja koulutukseen.

3. IMPLEMENT  lisää siirtymätarkastuksen ja Lumina ™ Plus Performance Benchmarking Tool -työkalun DEVELOP-pakettiin ohjeiden, koulutuksen ja arviointien lisäksi. 

Meillä on ISO 45001:2018, ISO 22000:2018 tai ISO 50001:2018 mukaisia ​​paketteja. Riippumatta siirtymävaiheesi tai muutoksen kypsyydestä, tarjoamme ohjausta ja tukea koko siirtymisvaiheessa ja sen jälkeen.

Selaa yllä olevia välilehtiä saadaksesi lisätietoja eri paketeista ja löydä oikea paketti sinulle. Huomaa, että tässä osassa kuvataan tarjoamamme perustason paketit.  

Haluatko tietää enemmän? 

Saat lisätietoa paketeista, mukaanlukien hintatiedot, täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olemme yhteydessä sinuun pian.