Koulutuksella etumatkaa

Sertifioinnin aloittaminen voi tuntua haasteelliselta prosessilta. Aloittamisen tueksi on kuitenkin rakennettu useita erilaisia palveluita, kuten koulutus.

1. Kaikille avoin koulutus

Avoimeen koulutukseen osallistuminen voi tarjota paljon tukea kun päämääränä on  ISO-sertifioinnin saavuttaminen. Avoimet koulutukset ovat normaalisti 1-2 päivän mittaisia riippuen siitä, minkä koulutuksen valitset. Kurssille voi osallistua useampikin samasta yrityksestä.


2. Yrityskohtainen koulutus

Voimme tarjota organisaatiollenne myös yrityskohtaista koulutusta. Koulutus pidetään tällöin vaikka omissa tiloissanne ja rajatulle omalle henkilöstölle.        


3. 
GAP-nykytila-analyysi ja työpaja

GAP-analyysin aikana arvioidaan valmiutenne sertifiointiin ja miten hallintajärjestelmänne vastaa standardin vaatimuksiin. GAP-analyysin tekee aina koulutettu ja kokenut auditoija. GAP-analyysin aikana valmistellaan raportti, joka jää organisaationne käyttöön. GAP-analyysi voidaan toteuttaa myös työpaja-muodossa, jolloin organisaatiollanne on mahdollisuus laatia yksityiskohtaisempi työlista tarvittavista muutoksista, vastuualueista sekä aikarajoista.

Ota yhteyttä, keskustelemme mielellämme lisää koulutusvaihtoehdoista.

Tulevat koulutukset

Voit tutustua koulutusvaihtoehtoihimme koulutussivuilta.

training get a head start
Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä