DNVGL.fi

Miksi aloittaa yhteistyö kanssamme?

Johtamisjärjestelmien sertifiointi

​Kaikki johtamisjärjestelmäsertifikaatit eivät ole tasa-arvoisia. DNV Business Assurance tarjoaa enemmän kuin muut. Yhteistyökumppaninamme aloitat matkan kestävän liiketoiminnan parantamiseen.

Business Assurance - DNV GL

Olemme yksi maailman johtavista sertifiointilaitoksista ja tarjoamme uusimmat palvelut toimintajärjestelmien sertifioinnissa. Maailmanlaajuisesti olemme myöntäneet yli 70,000 sertifikaattia ja yrityksemme yhdistetään turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöstä huolehtimiseen.

Näin voimme täyttää organisaatioiden sertifiointitarpeet:

  • Risk Based Certification™  on toimintatapamme kaikissa järjestelmäsertifioinneissa. Kun sertifiointi on riskipainotteinen, organisaatio saa enemmän kuin sertifikaatin. Arvioimme miten johtamisjärjestelmän avulla hallitaan riskejä ja tunnistamme yhdessä parannusmahdollisuuksia. Laaja tarjontamme takaa, että asiakas saa tarvitsemansa palvelun yhdestä ja samasta paikasta.
  • Eri johtamisjärjestelmien sertifiointiprosesseja voidaan tehostaa integroidulla järjestelmällä. Tarjoamme useita eri palveluita saman katon alta. Yhdistetyn sertifioinnin kautta voimme vahvistaa sertifiointiprosessin tehokkuutta, kun eri standardien johtamisjärjestelmä auditoidaan samalla kerralla.
  • DNV:llä on kaikkialla maailmassa toimistoja, jotka voivat tarjota palvelua paikallisesti. Työntekijämme puhuvat sinun kieltäsi ja tuntevat paikalliset tarpeet, tavat ja markkinat. Missä tahansa oletkin, auditoijamme tehtävä on tietää toimialasi.
  • Olemme yksi harvoista maailmanlaajuisista sertifiointilaitoksista, joka osallistuu aktiivisesti uusien kansainvälisten standardien, kuten työterveys- ja työturvallisuusstandardi ISO 45001 kehittämiseen.
  • Tarjoamme yrityksellesi hyödyllisiä koulutuksia valmistautuaksesi ja saadaksesi enemmän irti sertifioinnistanne.
  • Arvioijiemme koulutus- ja pätevöintiohjelma on yksi alan vaativimmista ja takaa, että annamme huippuluokan Risk Based Certification -palvelua kaikkialla ja jokaisella kerralla. Arvioijamme puhuvat kieltäsi ja tuntevat paikalliset tarpeet, tavat ja markkinat.

Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme. Ota meihin yhteyttä, jos haluat ohjeistusta ennen sertifiointiprosessin aloitusta tai kaipaat lisätietoa jostain tietystä tuotteesta.​

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä