Tehosta johtamisjärjestelmääsi DNV:n tarjoaman itsearvioinnin avulla

Helpotamme ymmärtämään standardeja ja johtamisjärjestelmän valmiuden mittaamista.

Liiketoimintasi tavoitteiden asianmukainen tukeminen edellyttää hyvin suunniteltua, toteutettua ja jatkuvasti parannettua johtamisjärjestelmää. DNV:n tarjoama verkkopohjainen itsearviointisovellus tuo sinulle lisäarvoa, sillä se kuroo umpeen tietovajeen. Se auttaa sinua ymmärtämään standardin johtamisjärjestelmäsi välistä todellista valmiutta. Arvioinnin perusteella laaditaan yhtenäinen raportti, jossa annetaan kvantitatiivinen pisteytys, joka paljastaa, mikä toimii hyvin ja missä on puutteita, joita on parannettava.

Itsearviointisovellus kattaa kaikki keskeiset johtamisjärjestelmästandardit laadusta ja ympäristöstä elintarviketurvallisuuteen. Asiantuntijoidemme tuntemukseen standardeista, auditointiasiantuntemukseen ja itsearvioinnin avulla saat syvällisen käsityksen valmiudestasi, perustason standardien noudattamiseksi ja parannustoimien kohdentamiseksi.

"Olemme iloisia voidessamme osoittaa asiakaskeskeisyytemme tarjoamalla asiakkaillemme tehokkaan ja jäsennellyn lähestymistavan, kun he valmistautuvat sertifiointiauditointiin tai -auditointeihin. Itsearviointi on tehokas työkalu, joka auttaa jatkuvassa parantamisessa. Sen avulla voit asettaa määrällisiä tavoitteita tietyille osa-alueille ja mitata edistymistä, jotta voit jatkuvasti mitata ja parantaa johtamisjärjestelmäsi suorituskykyä", sanoo Mauro Crippa, Business Assurance -yksikön Market Intelligence Manager.

Verkkopohjainen itsearviointisovellus kehitettiin myös oppimisen tueksi koulutuksiimme. Asiakkaita kannustetaan laajentamaan koulutuksen kautta tarjottu etu työympäristöönsä, jotta he voivat hyödyntää työkalun automaattista palautetta ja ottaa arvioinnin tulokset saumattomasti käyttöön organisaatiossaan.

Kannustamme asiakkaitamme olemaan innovatiivisia ja ennakoivia. Laajassa tarjonnassamme on teknisiä asiantuntijoita, riskiperusteinen lähestymistapa ja digitaalisia työkaluja, sekä aina koulutuksesta ja ensimmäiseen auditointiin valmistautumisesta johtamisjärjestelmän parantamiseen ja sertifioinnin ylläpitämiseen.