Barbara Frencia valittiin IIOA:n puheenjohtajaksi

DNV:n Business Assurance -liiketoimintayksikön CEO, Barbara Frencia nimitettiin hiljattain uuteen tehtävään Kiinassa pidetyssä Independent International Organizationin (IIOA) kokouksessa.

IIOA:n toimitusjohtaja Marcus Long on tyytyväinen voidessaan vahvistaa Barbara Frencian, DNV:n Business Assurance -yksikön toimitusjohtajan nimitetyksi uudeksi IIOA:n puheenjohtajaksi ja puheenjohtajaehdokkaaksi. Barbara Frencia toimi viimeiset kaksi vuotta IIOA:n varapuheenjohtajana ja puheenjohtajaehdokkaana ja johtaa nyt IIOA:ta seuraavat kaksi vuotta.

"IIOA on iloinen voidessaan toivottaa Barbaran tervetulleeksi IIOA:n uudeksi puheenjohtajaksi. Barbara ilmentää IIOA:n toimintaperiaatteita, joilla varmistetaan, että kaikkien sen jäsenten tarjoama varmuus ja luottamus tuottaa todellista arvoa ja hyötyä niille, jotka luottavat niihin", sanoo Marcus Long.

IIOA - Independent International Organisation for Assurance - on ammattijärjestö, joka koostuu johtavista maailmanlaajuisista vakuutuslaitoksista, kuten DNV:stä. Sen ytimessä on ehdoton keskittyminen varmuuden kehittämiseen ja tarjoamiseen sekä luottamuksen rakentamiseen. IIOA pyrkii lisäämään arvoa ja tekemään tiivistä yhteistyötä yritysten, standardien kehittäjien ja akkreditointiyhteisöjen kanssa.

Ilmoitus tehtiin äskettäisessä IIOA:n kokouksessa Kiinassa, jossa IIOA:n hallitus kokoontui saamaan lisätietoa Kiinan markkinoista, keskustelemaan kestävyydestä ja siitä, miten kolmannen osapuolen palvelut voivat auttaa yrityksiä saavuttamaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita, sekä tekoälyn varmistamisesta.

"Minulle on suuri kunnia tulla valituksi IIOA:n johtoon seuraaviksi kahdeksi vuodeksi. Kun otetaan huomioon yritysten nykyiset haasteet, kuten ESG- ja SDG-vaatimusten täyttäminen tai tekoälyn turvallinen käyttöönotto, varmennuksella on entistä suurempi rooli riskien hallinnassa, sitoumusten täyttämisessä ja innovaatioiden ohjaamisessa parempaan ja kestävämpään liiketoimintaan ja maapalloon", Barbara Frencia sanoo.