Other sectors

Maksuton webinaari BRCGS Food Safety Standard V9 -muutokset

Woman grocery shopping vegtables

BRCGS Food Safety Standard V9 on astunut voimaan. Tule mukaan webinaariin kuulemaan version muutoksista ja mitä asioita sertifioitujen yritysten tulee ottaa huomioon.

Vuokko Niemitalo, DNV Business Assurance auditor Vuokko Niemitalo Elintarvikealan pääauditoija, DNV Business Assurance

BRC Global Standard for Food Safety tarjoaa yrityksille puitteet tuotteiden turvallisuuden, eheyden, laillisuuden ja laadun hallintaan. Standardissa esitetään elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden ainesosien valmistusta, käsittelyä ja pakkaamista koskevat toiminnalliset tarkastukset.

Issue 9 of the BRCGS Food Safety standardi julkaistiin elokuussa 2022. Standardin uuden version mukainen sertifiointi alkaa 1. helmikuuta 2023. Koska kyseessä on pakollinen siirtymä, yritysten tulisi valmistautua ja olla vaatimusten mukaisia tämän jälkeen tapahtuviin auditointeihin.

Issue/versio 9 tärkeimmät muutokset keskittyvät kahteen keskeiseen teemaan:

  • elintarviketurvallisuuskulttuurin kehittäminen 
  • ydinvalmiuksien kehittäminen

Nämä kaksi teemaa edustavat merkittävää prosenttiosuutta sertifiointiauditoinneissa rekisteröidyistä vaatimustenvastaisuuksista. Näiden puutteiden korjaaminen ja versiolla 9 toteutetut muutokset mahdollistavat vankemman elintarviketurvallisuuden perustan, kun käytännöt ja prosessit vakiinnutetaan. Tämä vahvistaa ja parantaa jatkuvasti elintarviketurvallisuutta ja suojelee kuluttajia. Elintarviketurvallisuuskulttuurin osalta uudet vaatimukset edellyttävät näyttöä tietoisesta elintarviketurvallisuuskulttuurin strategiasta ja täytäntöönpanosta.

Versioon 8 sovellettavat vapaaehtoiset moduulit ovat saatavilla versiossa 9. Yksi poikkeus on kuitenkin olemassa. ASDA-moduuli ei ole enää saatavilla versiossa 9.

Osallistu webinaariimme pe 17.2.2023 ja tule mukaan kuulemaan enemmän uusien standardivaatimusten sisällöstä sekä mitä yritysten tulee ottaa huomioon seuraavassa auditoinnissa. Käymme läpi myös auditointiaikataulun, jossa siirtyminen uuteen standardiversioon V9 tapahtuu.

Webinaarin puhujana on Vuokko Niemitalo, DNV Business Assurance, Elintarvikealan pääauditoija.

Otamme vastaan kysymyksiä standardimuutokseen liittyen jo etukäteen ja vastaamme niihin webinaarin aikana. 

Voit myös esittää kysymyksiä webinaarin jälkeen ja vastaamme niihin mahdollisimman nopeasti.

Tallennamme webinaarin, joten ilmoittautumalla mukaan, saat tallenteen webinaarista sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin

Rekisteröidy tästä

Missä/Where

Online

Milloin/When

17. helmikuuta 2023, 9.30 - 10.30

Lisää kalenteriin/Add to calendar 2023/02/17 09:30 2023/02/17 10:30 Europe/Helsinki Maksuton webinaari BRCGS Food Safety Standard V9 -muutokset BRCGS Food Safety Standard V9 on astunut voimaan. Tule mukaan webinaariin kuulemaan version muutoksista ja mitä asioita sertifioitujen yritysten tulee ottaa huomioon.
https://www.dnv.fi/events/maksuton-webinaari-brcgs-food-safety-standard-v9-muutokset-229732
Tämä lisää tapahtuman kalenteriisi, muista vielä ilmoittautua
false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Hinta/Price

maksuton

Vuokko Niemitalo, DNV Business Assurance auditor Vuokko Niemitalo Elintarvikealan pääauditoija, DNV Business Assurance

BRC Global Standard for Food Safety tarjoaa yrityksille puitteet tuotteiden turvallisuuden, eheyden, laillisuuden ja laadun hallintaan. Standardissa esitetään elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden ainesosien valmistusta, käsittelyä ja pakkaamista koskevat toiminnalliset tarkastukset.

Issue 9 of the BRCGS Food Safety standardi julkaistiin elokuussa 2022. Standardin uuden version mukainen sertifiointi alkaa 1. helmikuuta 2023. Koska kyseessä on pakollinen siirtymä, yritysten tulisi valmistautua ja olla vaatimusten mukaisia tämän jälkeen tapahtuviin auditointeihin.

Issue/versio 9 tärkeimmät muutokset keskittyvät kahteen keskeiseen teemaan:

  • elintarviketurvallisuuskulttuurin kehittäminen 
  • ydinvalmiuksien kehittäminen

Nämä kaksi teemaa edustavat merkittävää prosenttiosuutta sertifiointiauditoinneissa rekisteröidyistä vaatimustenvastaisuuksista. Näiden puutteiden korjaaminen ja versiolla 9 toteutetut muutokset mahdollistavat vankemman elintarviketurvallisuuden perustan, kun käytännöt ja prosessit vakiinnutetaan. Tämä vahvistaa ja parantaa jatkuvasti elintarviketurvallisuutta ja suojelee kuluttajia. Elintarviketurvallisuuskulttuurin osalta uudet vaatimukset edellyttävät näyttöä tietoisesta elintarviketurvallisuuskulttuurin strategiasta ja täytäntöönpanosta.

Versioon 8 sovellettavat vapaaehtoiset moduulit ovat saatavilla versiossa 9. Yksi poikkeus on kuitenkin olemassa. ASDA-moduuli ei ole enää saatavilla versiossa 9.

Osallistu webinaariimme pe 17.2.2023 ja tule mukaan kuulemaan enemmän uusien standardivaatimusten sisällöstä sekä mitä yritysten tulee ottaa huomioon seuraavassa auditoinnissa. Käymme läpi myös auditointiaikataulun, jossa siirtyminen uuteen standardiversioon V9 tapahtuu.

Webinaarin puhujana on Vuokko Niemitalo, DNV Business Assurance, Elintarvikealan pääauditoija.

Otamme vastaan kysymyksiä standardimuutokseen liittyen jo etukäteen ja vastaamme niihin webinaarin aikana. 

Voit myös esittää kysymyksiä webinaarin jälkeen ja vastaamme niihin mahdollisimman nopeasti.

Tallennamme webinaarin, joten ilmoittautumalla mukaan, saat tallenteen webinaarista sähköpostiisi webinaarin jälkeen.

Tervetuloa mukaan!