Maksuton webinaari: Elintarviketurvallisuuden sertifiointistandardit vertailussa
Elintarvikeala on tarkoin säänneltyä ja alalla toimivien organisaatioiden tueksi on laadittu useita erilaisia standardeja. Monesti sertifikaatti on kaupankäynnin edellytys, mutta sertifikaattiviidakko saattaa hämmentää. Yleisimpiä standardeja ovat ISO 22000, BRCGS Food Safety, FSSC 22000, IFS, SQF, FDA FSMA, ASC ja MSC.
Tervetuloa webinaariimme, joka on suunnattu elintarvikealalla työskenteleville organisaatioille, jotka harkitsevat eri standardien välillä.
Esittelemme webinaarissamme lyhyesti eri standardeja ja keskitymme yleisimpiin, eli ISO 22000 , BRCGS Food Safetyyn sekä FSSC 22000 standardeihin. Asiantuntijamme käy läpi standardien eroja ja yhtäläisyyksiä. Tuomme esiin mitä asioita organisaatoiden kannattaa punnita ja verrata omassa toiminnassaan, jotta ne voivat valita heille parhaiten sopivan standardin tukemaan organisaationsa elintarviketurvallisuuden hallintaa.
Webinaarin sisältö lyhyesti:
- Lyhyet esittely yleisimmistä standardeista.
- Asiantuntijamme käy läpi ISO 22000 , BRCGS Food Safetyyn sekä FSSC 22000 standardien keskeiset erot ja yhtäläisyydet.
- Kerromme mitä asioita ottaa huomioon standardia valitessa, eli mikä standardi sopii parhaiten organisaationne tarpeisiin.
Tarjoamme käytännön vinkkejä ja esimerkkejä sertifiointiprosessiin.
Osallistujat saivat mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja keskustella asiantuntijamme kanssa.
Webinaarin esittäjänä toimii Johanna Kangasoja, elintarviketurvallisuusauditoijamme.
Älä jää paitsi webinaaristamme, joka tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön neuvoja kaikille elintarvikealan yrityksille, jotka harkitsevat standardin käyttöönottoa ja sertifiointia.
Webinaari järjestetään 13.1.2025, klo 9:30-10:30.
Jos et pääse mukaan webinaariin, voit silti rekistetöityä ja toimitamme webinaaritallenteen sinulle jälkikäteen. Myös kysymyksiä voit toimittaa jo rekisteröitymisvaiheessa.
Tervetuloa mukaan!