Uusia kyberuhkia syntyy sadoittain joka päivä, sillä hakkerit ovat entistä nopeampia ja luovempia.

DNV hyödyntää erikoisosaamistaan toimialastasi, teknologiatuntemusta ja maailman parhaita turvallisuuskäytäntöjä varmistaakseen hankkeidesi ja toimintasi kyberturvallisuuden.

  • Tunne riskisi : Löydä haavoittuvat kohdat ennen hakkereita. DNV arvioi yrityksen tai organisaation kriittisen infrastruktuurin kauttaaltaan sekä määrittää haavoittuvuudet ja heikot kohdat, jotka on korjattava kyberturvallisuuden varmistamiseksi.
  • Rakenna vahva suojaus : Määritä oikeat ihmiset, prosessit ja teknologiat oikeisiin kohtiin rakentaaksesi tehokkaan suojauksen uhkia vastaan. Tarjoamme käytännönläheistä ja puolueetonta apua turvaamaan toimintasi tai hoitamaan hyökkäystilanteen tehokkaasti.
  • Voita luottamus : Luottamuksen rakentaminen henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa auttaa yritystäsi/organisaatiotasi saavuttamaan kyberturvallisuuden tavoitteet. Tarjoamme reaalimaailman kyberturvaratkaisuja, jotka auttavat kaikkia työntekijöitä ja organisaation toimintaan osallistuvia omalta osaltaan taistelemaan kyberrikollisuutta vastaan.

Viimeisimmät kyberturvallisuusuutiset DNV:ltä

Tilaa englanninkielinen uutiskirje