Skip to content

Jäljitettävät luotettavat sertifikaatit

Muuttumaton, välitön ja varmistettu

Kaikki johtamisjärjestelmämme, todennuksemme ja toimitusketjun sertifikaatit ovat DNV:n turvallisessa sertifikaattivarastossa Azuren yksityisessä pilvipalvelussa. Sen avulla kuka tahansa voi välittömästi varmentaa, että sertifikaatti on voimassa ja ajan tasalla.

Ihmiset asioivat yritysten kanssa, joihin he luottavat. DNV on rakentanut luottamusta jo yli 160 vuoden ajan. Kun varmistamme, että kaikki DNV:n myöntämät sertifikaatit on tallennettu turvallisesti ja että ne ovat jäljitettävissä milloin tahansa, asiakkaamme voivat olla läpinäkyviä ja osoittaa noudattavansa sääntöjä ja standardeja, joihin heidän sidosryhmänsä voivat luottaa. 

Tietoa DNV:n turvallisesta sertifikaattien säilytyksestä

DNV myöntää ja tallentaa kaikki sertifikaatit digitaalisesti yksityiseen Azure-pilveen. Tämä mahdollistaa korkeamman tietoturvan ja varmistaa, että DNV:n sertifikaatit ovat milloin tahansa saatavilla sertifikaattien validointia varten. Samalla kunkin sertifikaatin yksityiskohtia hallinnoidaan DNV:n tuotantojärjestelmässä. Vain DNV voi luoda uusia sertifikaatteja ja päivittää tietoja, kun taas kuka tahansa voi käyttää suojattua tallennustilaa validoidakseen sertifikaatin tilan ja tiedot.

Sertifikaatin voimassaolon tarkistaminen

Kaikkiin sertifikaatteihin on upotettu QR-koodi. QR-koodin skannaaminen mobiililaitteella käynnistää haun DNV:n suojatusta sertifikaattivarastosta. Kuka tahansa voi milloin tahansa tarkistaa ja todentaa yrityksen väitteet voimassa olevasta sertifikaatista, sen laajuudesta ja yksityiskohdista. Tämän voi tarkistaa myös käyttämällä julkista sertifikaattiportaaliamme

Lisätietoja

  Miten sertifikaatti vahvistetaan?

Miten sertifikaatti vahvistetaan?

Katso ohjeistus (eng)