Business Assurance - Koulutus

Tietoa toimintaa varten

Koulutusmenetelmämme

Koulutus valmistelee sinut työtehtävien suorittamiseen. Mitä jos voisit oppia suoraan muilta, joilla on vastaavia haasteita? DNV huomioi jokaisessa koulutuksessa ne seikat, jotka kymmenet tuhannet ympäri maailman ovat jo oppineet.

Woman in front of interactive screen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää, mitä kursseja tarjoamme?

Hae paikallinen kurssi

Haluatko lisätietoja

Kyllä, kiitos

Kouluttajamme ovat luovassa koulutusympäristössä työskenteleviä auditoijia, jotka tuovat alan parhaat käytännöt ja trendit sinun käyttöösi. Hyödynnämme omaa kokemusta, alan odotuksia ja auditointitietojen perusteella tehtyjä kattavia analyyseja ja tarjoamme ainutlaatuisen kuvan haasteista ja mahdollisuuksista parannusten aikaansaamiseksi. Koska tiedämme, mitä yrityksissä todella tapahtuu, tiedämme, miten kannattaa toimia.

Jaamme tietoja ja kokemuksia 

Jaamme tuhansien asiakkaiden kanssa maailmanlaajuisesti tapahtuvaan arkipäivän vuorovaikutukseen liittyviä tietoja ja kokemuksia. Kerromme muiden alan yritysten kokemuksista hyödyntämällä auditoijiemme kokemuksia, alan tuntemusta ja kattavaa auditointitietojen analyysia. Koulutusmenetelmämme on kehitetty siten, että voimme jakaa alaa koskevia tietoa ja kokemuksia luovassa ja dynaamisessa oppimisympäristössä. 

Osallistumalla koulutukseen tiedät tarkemmin, mitä sinun kannattaa priorisoida, jotta voit tarkastella ja parantaa yrityksesi hallintajärjestelmää. Kun vastaavien yritysten oppimat asiat ovat tuoreena mielessäsi, voit keskittyä yrityksellesi tärkeisiin alueisiin ja laatia tehokkaamman sisäisen auditointiohjelman. Jos olet konsultti, pystyt tukemaan yrityksiä paremmin sertifioinnissa. Kun tiedät alasi yleiset karikot, vaatimustenmukaisuuden noudattamiseen liittyvät haasteet ja tehokkaimmat tavat niiden ratkaisemiseen, sinulla on oikeat ainekset hyvään päätöksentekoon.

Opi suoraan muilta yrityksiltä

Kouluttajillamme on kattava auditointikokemus ja alan tuntemus, ja he ovat työskennelleet vuosia yrityksesi kaltaisten asiakkaisen kanssa. Yhdistämme heidän henkilökohtaisen osaamisensa ja alan tuntemuksensa sekä edistykselliset analyysit miljoonista tarkastuslöydöksistä 70 000 asiakkaalta ympäri maailman. Näin ollen voimme mennä teoriaa pidemmälle ja jakaa todelliset näkemykset. Jokaisessa koulutuksessa esitetyt tiedot muodostavat ainutlaatuisen kuvan haasteista ja mahdollisuuksista, joita muut vastaavat yritykset ovat kohdanneet. 

Luova oppimiskokemus

Luotamme koulutusympäristöön, jossa osallistujat voivat oppia aktiivisesti. Kaikki kouluttajat ovat auditoijia, mutta kaikki auditoijat eivät ole kouluttajia. Kouluttajamme on valittu huolella, ja he keskittyvät parhaiden käytäntöjen mukaisiin oppimismenetelmiin. Tiedämme, että jokainen yksilö oppii eri tavalla, ja sen vuoksi olemme kehittäneet dynaamisen ja luovan oppimisympäristön, joka sopii kaikille osallistujille. 

Olennainen yrityksellesi ja alallesi

Mitä paremmin oppimiskokemus yhdistetään yrityksesi kontekstiin, sitä paremmin pystyt muuttamaan omaksumasi tiedot toiminnaksi. Saat ainutlaatuisen näkemyksen asioista auditoijien kokemusten ja muiden yritysten hallintajärjestelmien suorituskykyanalyysin avulla. Tiedot perustuvat teoriaan, mutta ne voivat olla hyödyllisiä sinulle. Ne tarjoavat näkemykset teollisuudenalasi trendeihin ja vertailuun. Opit, missä muut vastaavat yritykset yleensä havaitsevat riskejä ja miten voit muuttaa tämän tiedon nopeasti avuksesi riskien hallinnassa ja mahdollisuuksien havaitsemisessa. 

Tiedot ovat käytettävissä suorituskyvyn vertailuun tarkoitetun DNV:n Lumina™-työkalun kautta. DNV:n sertifioimat yritykset voivat käyttää Lumina-portaalia ja alan raportteja tarkempaan tutkimiseen. Yritykset voivat tarkastella tietoja syvemmin ja vertailla omaa suorituskykyä tarkemmin. Lumina auttaa muuttamaan tiedot käsityksesi ja tekemään oikeat päätökset.

Takaisin pääsivulle: Business Assurance Koulutus - tietoa toimintaa varten.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää, mitä kursseja tarjoamme?

Hae paikallinen kurssi

Haluatko lisätietoja

Kyllä, kiitos