Osallistu koulutuksiimme etänä

Järjestämme tilanteen mukaan kursseja joko etänä tai luokkamuodossa. Etäkoulutukset ovat viime aikoina kehittyneet ja onnistuvat nykyään sujuvasti.

Remote Training

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksista?

Kyllä, kiitos

DNV:n koulutuskalenterissamme olevat kurssit järjestetään joko etäkursseina tai tilanteen mukaan luokkamuodossa. Etäkurssien suosio on kasvanut, koska niihin on helppo osallistua ja matkustaminen ei vie osallistujilta aikaa.

Voit osallistua kursseille helposti ja turvallisesti työpisteestäsi tai vaikkapa kotoa, ja pitää taitosi ajan tasalla. Ilmoittautuminen kursseille nettisivujemme kautta. Lähetämme sinulle kaikki tarvittavat tiedot toteutuksesta sähköisesti ennen kurssia. 

Vaihtoehtoisesti voit osallistua eLearnings-verkkokursseillemme. Tarjoamme useita verkkokursseja mm. laadun, ympäristön, riskienhallinnan, työympäristön ja elintarviketurvallisuuden aloilta. Tutustu alla olevien linkkien kautta online- ja verkkokurssien tarjontaamme.

Yrityksille vaihtoehtona on lisäksi yrityskohtainen koulutus, jossa kurssi pidetään keskitetysti yrityksen henkilökunnalle.

Tervetuloa kursseillemme.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksista?

Kyllä, kiitos

Etsitkö sopivaa koulutusta?

Kysy lisää