Skip to content

Organisaatiomme

DNV toimii viidellä liiketoiminta-alueella

Meriteollisuus
DNV GL on maailman johtava luokituslaitos ja tunnustettu meriteollisuuden asiantuntija. Autamme parantamaan turvallisuutta, laatua, energiatehokkuutta ja ympäristösuorituskykyä kaikkialla maailmassa, kaikissa alustyypeissä ja off-shore rakenteissa. Investoimme tutkimukseen ja kehitykseen, jotta voimme löytää ratkaisuja strategisiin, toiminnallisiin tai sääntelyyn liittyviin haasteisiin.

Öljy- ja kaasuteollisuus
DNV GL on johtava tekninen asiantuntija globaalissa maailmanlaajuisessa öljy- ja kaasuteollisuudessa. Tarjoamme yhdenmukaisia, integroituja teknisiä ja merenkulun turvallisuuteen liittyviä palveluita, riskienhallintaa ja off-shore luokitusta. Tämä mahdollistaa turvallisen, luotettavan ja entistä paremman suorituskyvyn sekä projekteissa että muussa toiminnassa. Henkilöstömme toimialaosaaminen, monitaitoisuus ja innovatiivisuus auttaa asiakkaitamme ratkaisemaan monimutkaisetkin ​​haasteet.

Energia-ala
DNV GL tarjoaa energia-alalle maailmanlaajuisesti tunnettuja testaus- ja asiantuntijapalveluja mukaan lukien uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen liittyvät palvelut. Asiantuntemuksemme kattaa tuulivoiman sekä maalla että merellä, aurinkoenergian ja tavanomaisen energian tuottamisen, siirron ja jakelun, älyverkot, kestävän kehityksen mukaisen energian käytön, sekä energiamarkkinat ja säädökset. Palveluksessamme on 3000 energia-asiantuntijaa, jotka tukevat asiakkaitamme ympäri maailmaa ja auttavat toimittamaan turvallista, luotettavaa, tehokasta ja kestävän kehityksen mukaista energiaa.

Business Assurance
DNV GL on yksi maailman johtavista sertifiointielimistä. Autamme yrityksiä varmistamaan organisaation, tuotteiden, henkilöstön, toimitilojen ja toimitusketjun suorituskykyä sertifioinnin, todentamisen ja arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla. Yhteistyö asiakkaidemme kanssa auttaa rakentamaan kestävää liiketoimintaa ja lisäämään sidosryhmien luottamusta kaikilla toimialoilla.

Software

DNV GL on maailman johtava energia- prosessi- ja meriteollisuuden ohjelmistojen toimittaja, jonka tavoitteena on turvallisempi, älykkäämpi ja ympäristöystävällisempi tulevaisuus. Ratkaisumme tukevat erilaisia ​​liiketoiminnalle kriittisiä toimintoja kuten suunnittelua ja tekniikkaa, riskien arviointia, omaisuuden hallintaa ja optimointia, QHSE johtamista ja alusten hallintaa. Olemme lähellä asiakkaitamme maailmanlaajuisesti ja tämä asiakaslähtöinen toimintamme auttaa meitä jakamaan alan parhaita käytäntöjä ja standardeja.

Lisätietoa organisaatiostamme alla: