Other sectors

Tag. Trace. Trust.

Tag Trace Trust_Trusted_Documents

Ota yhteyttä

Tiedätkö jo mitä etsit tai haluatko lisätietoja?

Kyllä, kiitos

Kuinka rakentaa luottamusta tuotteita koskeviin väittämiin

Katso webinaaritallenne

Lisää luottamusta yrityksesi tuotteisiin ja resursseihin yksilöllisellä varmennetulla digitaalisella identiteetillä.

Herätä luottamusta tuotteita ja resursseja koskeviin väittämiin saumattomalla, turvallisella ja läpinäkyvällä ratkaisulla. Kun sertifikaatteihin ja tuotetodistuksiin liitetään yksilöllinen digitaalinen identiteetti, yrityksesi asiakkaat voivat helposti jäljittää niiden alkuperän tietojen, oikeellisuuden ja aitouden tarkistamista varten.  

Tag. Trace. Trust. auttaa sinua julkaistessasi lausunnon, vaatimustenmukaisuustodistuksen tai tuotetodistuksen, jotta voit jakaa tietoa yrityksesi tuotteiden ja resurssien laadusta, suorituskyvystä ja ympäristövaikutuksista. Tuotteen ominaisuudet ja sertifioinnit dokumentoidaan digitaaliseen tuotetodistukseen. Se julkaistaan lohkoketjupohjaisessa ekosysteemissä, mikä auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista tiukasti kilpailluilla markkinoilla, joilla avoimuutta arvostetaan yhä enemmän. 

Yrityksesi saa välitöntä hyötyä siitä, että pystyt varmistamaan yrityksesi tuotteiden alkuperän, säilyttämään niiden eheyden, suojaamaan yrityksesi markkina-asemaa ja erottamaan yrityksen ja tuotteiden brändit kilpailijoista luotettavalla tavalla. 

Tuotteesta tai teollisesta resurssista riippumatta pystyt takaamaan sen alkuperän ja eheyden koko toimitusketjussa tai koko sen elinkaaren ajan. Asiakkaasi ja heidän loppuasiakkaansa voivat välittömästi tarkistaa ja jäljittää jakamasi tuotteita koskevat väittämät ja niiden ominaisuudet. Muuttumaton alusta-loppuun-jäljitettävyys lisää luottamusta jokaiseen asiakirjaan.

Miten se toimii ?

 1. Valmistelu
  Suunnittele ja toteuta malli, jota haluat käyttää väittämien ja/tai ominaisuuksien välittämiseen. 
 2. Julkaise
  Julkaise lausunnot, jotka voivat olla yksittäisiä lausuntoja, sertifikaatteja tai tuotetodistuksia, ja ne voivat sisältää tuotetta tai teollista resurssia koskevia väittämiä ja/tai ominaisuuksia. 
 3. Jaa
  Jaa yksittäinen lausunto, sertifikaatti tai tuotetodistus asiakkaille ja loppukäyttäjille. 
 4. Tarkista
  Käyttäjät voivat skannata QR-koodin voidakseen jäljittää ja tarkistaa lausunnon, sertifikaatin tai tuotetodistuksen alkuperän ja aitouden.

Ratkaisun tärkeimmät ominaisuudet

 • Saumaton:
  Integroituu rajapintojen kautta olemassa olevaan IT-infrastruktuuriin.
 • Suojattu:
  Tiedot tallennetaan muuttumattomina VeChain Thorin julkiseen lohkoketjuun.
 • Läpinäkyvä:
  Asiakkaat voivat tarkistaa lohkoketjun väittämät hyperlinkin tai QR-koodin kautta.

Edut:

Voit suojata yrityksesi brändiä ja lisätä asiakkaidesi luottamusta seuraavilla tavoilla:

 • Tuotteiden ja resurssien alkuperän varmistaminen ja niiden eheyden ylläpitäminen
 • Lausuntojen, sertifikaattien tai todistusten julkaiseminen käyttäen yksilöllistä digitaalista identiteettiä, jolloin asiakas voi jäljittää tuoteväittämiä ja ominaisuuksia
 • Väittämien ja ominaisuuksien aitouden turvaaminen tallentamalla ne turvallisesti lohkoketjuun, jolloin ne on helppo tarkistaa.
Tag. Trace. Trust. perustuu DNV:n 150 vuoden kokemukseen, jonka turvin se tukee yrityksiä niiden pyrkiessä lisäämään luottamusta toimintaansa, tuotteisiinsa ja toimitusketjuihinsa. Yhdistämällä varmistus- ja lohkoketjupohjaiset ratkaisut voimme tarjota todentamis-, sertifiointi- ja toimitusketjupalveluita tietojen todentamiseksi ja myös tuote- ja palveluväittämien vahvistamiseksi.

Ota yhteyttä

Tiedätkö jo mitä etsit tai haluatko lisätietoja?

Kyllä, kiitos

Kuinka rakentaa luottamusta tuotteita koskeviin väittämiin

Katso webinaaritallenne

Saatat olla kiinnostunut myös näistä palveluista: