DNVGL.fi

Digitaaliset palvelumme

My DNV/Veracity

Digitaaliset palvelut tukevat sinua kaikissa sertifioinnin vaiheissa ja antavat mahdollisuuden hyödyntää auditointitietojen potentiaalia.

Men discussing charts

Voimassa olevat sertifikaatit

Katso voimassa olevat sertifikaatit tästä.

Sertifiointimerkit

Näytä asiakkaille, että järjestelmäsi on sertifioitu. Digitaalisessa muodossa olevia merkkejä on helppo hyödyntää.

Merkit ovat asiakkaillemme eCertMark-sovelluksessa:

  • Sertifiointimerkit ovat eCertMark-sovelluksessamme.  
  • Sovelluksesta saat myös ohjeet merkkien käyttöön. 
  • Sovellus on online-asiakasportaalissamme nimeltä Veracity. Rekisteröidy tai kirjaudu Veracityyn ja siirry My Services -kohtaan. Sieltä voit, hakemalla sitä nimen mukaan, lisätä eCertMarkin. 

eAdvantage

eAdvantage tarjoaa täydellisen katsauksen entisiin ja tuleviin auditoinnin toimenpiteisiin. Portaalin kautta näet tulevia toimintoja, voit työskennellä löydösten kanssa ja vastata niihin. Voit kommunikoida auditoijan kanssa, jakaa tietoja, pääset tutustumaan sertifikaatteihin ja seuraamaan yleisesti asioiden edistymistä. Pääset portaaliin yläpalkin My DNV -kohdasta. Katso eAdvantagea esittelevä englanninkielinen video.

Lumina - Performance benchmarking

LuminaTM on joukko työkaluja, jotka parantavat hallintajärjestelmääsi. Lumina analysoi yrityksesi auditointitietoja. Voit vertailla näitä tietoja tuhansiin yrityksiin maailmanlaajuisesti muutaman miljoonan tarkastustuloksen perusteella. Hanki yleiskuva yrityksesi tehokkuudesta, vertaile omia toimintamuotoja, tunnista ongelmat varhaisessa vaiheessa ja suorita analyysejä, jotta näet, kuinka toimitte vertailuasiakkaisiin nähden. Luminalla löydät helposti parannusta vaativat asiat. 

Asiakasyritystemme ensisijaisella yhteyshenkilöllä on pääsyoikeus Luminaan. Hän voi jakaa oikeuksia muille käyttäjille yrityksen sisällä. Luminaan pääset näin: My DNV (Veracity) www-sivuillamme sinisessä yläpalkissa -> My Services, Lumina.

Certificate data in the blockchain

Kaikki sertifikaatit tallennetaan ja päivitetään turvallisessa lohkoketjusovelluksessa. Tällöin kuka tahansa voi saada välittömästi vahvistuksen, että sertifikaatti on voimassa ja ajan tasalla.


Digitaalisiin sovelluksiin pääset My DNV:n tai Veracityn kautta. 

Veracity - Digital innovations

Veracity on avoin toimialusta ja turvallinen foorumi digitaalisille innovaatioille ja alan yhteistyölle.

Kirjaudu Rekisteröidy Tutustu Veracity-foorumiin (eng)