DNVGL.fi

Liiketoiminnan jatkuvuuden nopea tarkastusprotokolla - Rapid Check Protocol

DNV GL:n maksuttoman verkkopohjaisen itsearviointityökalun avulla saat yleisluonteisen arvion organisaatiosi valmiustasosta liiketoiminnan jatkuvuuteen liittyvien riskien hallinnassa.

Laptop with digital graphs

Itsearviointityökalu Rapid Check Protocol on rakennettu parhaiden käytäntöjen ja liiketoiminnan jatkuvuuden hallintajärjestelmää koskevan standardin ISO 22301 vaatimusten mukaisesti. 

Kun sen vaatimuksia noudatetaan, sen avulla saa selkeän kuvan siitä, miten organisaatio toimii, missä voi ilmetä toimintahäiriöitä ja mitä parannettavaa liiketoimintaprosesseissa on. Yleisluontoinen rakenne mahdollistaa jäsennellyn näkymän organisaation kriisinkestävyyttä varten laadittujen jatkuvuussuunnitelmien arviointiin, suunnitteluun ja testaukseen. 

ISO 22301 kattaa tuotannon, rahoituksen, toimitusketjun, työterveys- ja työturvallisuusasiat sekä tietosuojan, ja sitä voi soveltaa mihin tahansa organisaatioon tai teollisuudenalaan.  

Itsearviointityökalu on osa DNV GL:n verkkopohjaista itsearviointityökalujen sarjaa, joka kattaa useita standardeja. Voit luoda oman valmiustasoraporttisi vastaamalla kysymyksiin, jotka koskevat mm. johtajuutta, riskinhallintaa, elinkaarta, viestintää, ympäristötehokkuutta ja hallintajärjestelmää.  Saat vastausten perusteella pisteet ja voit lisätä panostasi tunnistetuille alueille ja varteenotettaviin toimenpiteisiin. 

Luodusta itsearviointiraportista käy ilmi:

  • Yleinen hallinnan taso (valmiustaso)
  • Alueen/prosessin hallinnan taso
  • Yksityiskohtainen pisteytys 
Raporttia voi lukea verkossa tai sen voi ladata PDF-tiedostona.

Haluatko kokeilla itsearviointityökalua maksutta?

Täytä lomake tästä.