DNV.fi

Koulutusta työntekijöille

DNV GL Careers

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä koulutuksesta?

Kyllä, kiitos

Kurssitarjonnassamme löytyy useita kursseja jotka liittyvät standardimuutoksiin ja ISO-standardeihin, mm.:

  1. Laatu- ja ympäristöjärjestelmien perusteet -koulutus. Antaa osallistujille perustietoja ja taitoja, jotka liittyvät laatu- ja ympäristöstandardien vaatimuksiin.

  2. Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän perusteet ISO 45001 -standardista.

  3. IRCA Transition Courses. Jos sinulla on jo johtavan arvioijan pätevyydet (suorittaa sisäisiä ja ulkoisia arviointeja) tämä kurssi on erinomainen tilaisuus päivittää osaaminen ja pätevyydet uusien standardien mukaiseksi.

  4. Sisäisen auditoijan koulutus. Antaa uusille ja jo aikaisemminkin auditointeja suorittaneille sisäisille auditoijille valmiudet suorittaa tarkoituksenmukaisia ja kehittäviä auditointeja.  Auttaa yritystä siirtymisessä uusiin standardeihin sisäisien auditointien puitteissa.

  5. IRCA Johtavan arvioijan koulutus. Tämän koulutuksen avulla voit saada tarvittavat tiedot ja taidot suorittaa johtavia arviointeja uusien standardien mukaisesti. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat IRCA Johtavan arvioijan pätevyydet.


Järjestämme myös yhden päivän koulutuksia liittyen standardien muutoksiin ja vaatimuksiin.

Osallistumalla koulutuksiimme, voit saada tarvittavat tiedot, taidot ja apua sujuvaan siirtoon uusien standardien vaatimuksiin organisaation sisällä.

Lisätietoja koulutuksista löydät Koulutussivuiltamme ja ottamalla yhteyttä koulutuspalveluihimme ja myyntiimme.

Tarjoamme myös erilaisia yrityskohtaisia koulutuksia, jotka auttavat yritystänne siirtymään uusien standardien piiriin. Katso lisää.

Ota yhteyttä

Haluatko kysyä koulutuksesta?

Kyllä, kiitos