Kyberturvallisuus

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

KYSY LISÄÄ LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Uusia kyberuhkia syntyy sadoittain joka päivä, sillä hakkerit ovat entistä nopeampia ja luovempia.

DNV hyödyntää erikoisosaamistaan toimialastasi, teknologiatuntemusta ja maailman parhaita turvallisuuskäytäntöjä varmistaakseen hankkeidesi ja toimintasi kyberturvallisuuden.

  • Tunne riskisi : Löydä haavoittuvat kohdat ennen hakkereita. DNV arvioi yrityksen tai organisaation kriittisen infrastruktuurin kauttaaltaan sekä määrittää haavoittuvuudet ja heikot kohdat, jotka on korjattava kyberturvallisuuden varmistamiseksi.
  • Rakenna vahva suojaus : Määritä oikeat ihmiset, prosessit ja teknologiat oikeisiin kohtiin rakentaaksesi tehokkaan suojauksen uhkia vastaan. Tarjoamme käytännönläheistä ja puolueetonta apua turvaamaan toimintasi tai hoitamaan hyökkäystilanteen tehokkaasti.
  • Voita luottamus : Luottamuksen rakentaminen henkilöstön ja muiden sidosryhmien kanssa auttaa yritystäsi/organisaatiotasi saavuttamaan kyberturvallisuuden tavoitteet. Tarjoamme reaalimaailman kyberturvaratkaisuja, jotka auttavat kaikkia työntekijöitä ja organisaation toimintaan osallistuvia omalta osaltaan taistelemaan kyberrikollisuutta vastaan.

Ota yhteyttä

Asiantuntijamme palveluksessasi

KYSY LISÄÄ LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ
The Cyber Priority

Viimeisimmät kyberturvallisuusuutiset DNV:ltä

Tilaa englanninkielinen uutiskirje